• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş için erkenmi..?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

belllma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
1.106
1.884
158
2009 Şubat doğumlu bı oğlum var gecen ay kreşe verdim.çalışmıyorum aslında çok yanlız olduğunu düşündüğüm için...4gun falan gidebildi Bayram tatili hastalık falan derken
Babasıyla beraber hiç degilse 1-2 saat gitsin degisiklik olur diye düşünüyoruz ama ilk basta eve gelmek istemeyen oğlum okul deyince ağlamaya başlıyor
Şimdi ben bilemedim ısrar etsem okuldan komple soğur diye korkuyorum bademde alisir diyorum siz ne dersiniz daha erkenmi sizce

madem evdesiniz cocukta istemiyor hiç zorlamayın derim. daha sonra tekrar denersiniz acelesi yok baska ortamlar ayarlamaya calısın orun grubu fılan gıbı.benım oglum 19 aylık 2 aydır kreste calıstıgım ıcn mecburum ama evde olsam bılemıyorum 3 yastan once önermiyorlar zaten sızınkı az kalmıs 3 yasına ama bence evde dursun cocuk bıraz

canım 3 yaşından önce vermeyin diyorlar zaten.
fazla zorlama bencede.1 sene sonra verebilirsin yarım gün alan yerler var

Çok teşekkürler gecikmeli oldu ama kusura bakmayın
Evet bende yarım gün veriyorum zaten ama dediğiniz gibi seneye veririm
Benimki çok fazla ev ısı yapıyo ama çok fazla benden onu goruyo başka kimse yok evde arkadaşları hepsi okulda zaten o yüzden kendi istemişti okulu ama ssimdi ne olduysa oldu 4 gün gidebildi 225 lira bu ayıda vermiş babası oda bosa gidecek bari adama 15 gün sonra söyleyin bıraktık diye o böyle ağladığını bilmiyo tabi günde 1saat gitsin canı sıkılmasın diye dusunuyo
Çok dağılın cvplar için ikilemde kalmistim

Back