benim oglum ekim 2008 dogumlu ,ve ben bu sene eylüy ayinda krese vermeyi düsünüyorum.. aktif bir cocuk oldugu oynamayi eglenmeyi sevdigi icin gün boyu evde benimle yalniz sIKILiyor gibime geliyor..arkadas cevresi gelistikce cocugum icin daha iyi olacagini düsünüyorum. birde ben yurt disinda yasadigim icin tavsiye üzerine ilk basta ana dilini ögret denildi biz kreste nasil osa diger dil le konusacagiz.. o yüzden artik diger dili ögrenme yasininda geldigini düsünüyorum. Sanirim ayni yasitlar cocuklarimiz . hem ben tekrardan isime dönecegim icin en uygun olani bu diye düsünüyorum .
bende on ay kadar kendim baktım 1o ay annem baktı 9 ay da kayınvalidem bakacak yaklaşık 2,5 yaşında kreşe verecem annemlerle ayrı şehirlerde yaşadığımız için böyle bölük börçük oldu .ancak bu yaşa kadar ev şartlarında bakılacak sonra mecbur kreş inşallah herşey yolunda gider
sevgili lapetus bende de benzer sorunlar var hangi bakıcı gelirse gelsin çocuğa olmadık şeyleri alışkanlık haline getirip biraz söylenincede çekip ortada bırakıp gidiyorlar....zavallı çocuğum mahvoldu....bende sabah akşam koşturmaktan hasta oldum...ama herşey minik derinin sağlıklı ve mutlu olması için tek tesellim bu
kreşi çok istiyordum aslında hala istiyorum fakat yemek uyku yoğurt ara öğün gibi durumlara hassasiyet göstermediklerinden dolayı veremiyorum birde hastalık tabii..biraz daha büyüsünde bakalım yanlız bir daha bakıcı lafı duymak istemiyorum derin büyüyünce çünkü bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?