• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama krepee balyajjı olanlar yardımm

queen33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
49
0
36
İçel Mersin
selam arkadaşlarr ben bugune kadar hemen hemen her saç rengini denemiş ve saçlarını mahvetmiş birisiydim 2 yıl önce sarıdan koyu kestaneye döndum ve o gunden beri öyle kullanıyorum entele yağı yılan yağı ısırgan otu sarmısaklı şampuan defne özlü şampuan zeytinyağı vs.her yolu deneyerek saçlarımı omuzumdan aşağı indirmeyi ve toparlamayı başardım şimdi az ama parlak ve canlı..fakat şimdide çok sıkıldım bu renkten artık açtrmak istiyorum saç rengımı eskisi gbi sarılı kahveli bi saç rengi istıorum yada krepe balyajj tekrar kıymaya cesaret de edemıorum ama aranzda krepe balyajj yaptran veya saçları şuan öyle olan varsa resimli paylaşabilrmii en sonunda göze alıp yaptrcam yardmcı olursanz sevnrm.teşekkrler::1:

canım benim kız kardeşim kullandı alt zemin en acık kumral uclarına sarı krepe yaptırtı.. cok spor ve raketli bi saçtı sıkıldı 2 sene sonra.. kolay dönülen rek oldugu için bakır karamel su an saçları.. ama ben hep o saçını cok begenmişimdir...

canım benim kız kardeşim kullandı alt zemin en acık kumral uclarına sarı krepe yaptırtı.. cok spor ve raketli bi saçtı sıkıldı 2 sene sonra.. kolay dönülen rek oldugu için bakır karamel su an saçları.. ama ben hep o saçını cok begenmişimdir...

canım sağol ilglendğin için en alt zemını açık kumralmı kullandı kardeşin aslında fındık kabuğuda güzel olur aşağılar sarı ama kararsz kaldım bi de koyu kestaneden açıcam saçımı yanarsa dıye de düşünuorum

canım sağol ilglendğin için en alt zemını açık kumralmı kullandı kardeşin aslında fındık kabuğuda güzel olur aşağılar sarı ama kararsz kaldım bi de koyu kestaneden açıcam saçımı yanarsa dıye de düşünuorum

rica ederim canım ewet en acık kumral kullandı ama cok hos durdu faceden bulmaya calısıyorum fotosunu su anda 3 numara kız kardeşimin saçları krepe bulup atıcam senin için ffoto :)

rica ederim canım ewet en acık kumral kullandı ama cok hos durdu faceden bulmaya calısıyorum fotosunu su anda 3 numara kız kardeşimin saçları krepe bulup atıcam senin için ffoto :)

teşekkr ederım cnm ben rresm ekleyemıorum bı renk var elımde onu göstercem ama daha yenı uye oldum nasıl resm ekleyeblırım

bu saç renginin ne olduğunu bilen varmı arkadaşlarr

Eklentiler

• $cadb94b784b22ac7cfc085dd3d9755b6.webp
    $cadb94b784b22ac7cfc085dd3d9755b6.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 66
valla inceleyerek örneklere bakarak dogru rengi buluyoruz.. su kardeşimin saçı bakır ilk fotodaki gibi... ama ben krepeyi cok begeniyorum.. co hareketli ve spo bi saç..:1::1:

valla inceleyerek örneklere bakarak dogru rengi buluyoruz.. su kardeşimin saçı bakır ilk fotodaki gibi... ama ben krepeyi cok begeniyorum.. co hareketli ve spo bi saç..:1::1:

cnm senın yolladığın saç renklerınden bi tanesını çok beeğendım karamel gbıydı ucu açıktı o sanrm karamele boyadıktan sonra braz açılmş şeklıydı saçın öyle ıstıorum bende

ewet canım onun saçlardazemin karamel.. uclar platın car.. bakayım tümden görünümüde olacak

tamam canım beklıorum gerçekten en hoşuma gden renk o oldu onca resım baktım ama bir de şunu soracam karamel kullandım ben aslında ama turunculuk olmştu o kardeşinmi resmdekı blmıorum ama onda da turunculuk oldumu karamelde uçlarına sarı yapınca?

Back