- 29 Nisan 2015
- 31.435
- 105.683
- 598
TirstinmiBak peri laf ettiğinde beni de bole koru abla tamam mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TirstinmiBak peri laf ettiğinde beni de bole koru abla tamam mı![]()
Vurun kırbacı minigeZor gibi :)
Abla yalnız minigi fena gaza getiriyoz bukadar yeter yapmasın bişeyZor gibi :)
Daha yazmıyorum tarifindeTirstinmi![]()
Yok ya korkmayın ne yapabilir:)Abla yalnız minigi fena gaza getiriyoz bukadar yeter yapmasın bişey![]()
Yarın burda bazarrrr var gerisini sen düşünAbla yalnız minigi fena gaza getiriyoz bukadar yeter yapmasın bişey![]()
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim![]()
Yok yok azcik ustlerden almissss![]()
Sırıtan danilo da yok bu seferYok ya korkmayın ne yapabilir:)
Harbi minik ne yapcak ablaYok ya korkmayın ne yapabilir:)
Anaaaa nananin yeriymis burası karıştırdımYarın burda bazarrrr var gerisini sen düşünşimdi değil ama bahçem bir ay sonrası fena olacak
tarife yazmayan ağırdan alan smile
Beni sinir etme zayıflığımla döverim seniTeşekkür ederim canım
Kesin gözler 4 numara![]()
Nana kimkiLokum gibi olmuştarif aşamasını izlerken bile içime bir hafiflik hissi verdi. Bu Ramazan'da yapacağım tarifini canım. Ellerine sağlık nefis görünüyorlar. Başarılar ve şanslar seninle olsun.
Nana kim ki...Nana bir şaheser o bir dünya klasiği![]()
I'm şişko ne olmuşBeni sinir etme zayıflığımla döverim seni![]()
Senin kafada benden farksız be minikim huniyi çıkartAnaaaa nananin yeriymis burası karıştırdım![]()
Yarın pazarda yolunu kaybetme miniğimAnaaaa nananin yeriymis burası karıştırdım![]()
I am xx şişko nolmusI'm şişko ne olmuş![]()
Yok kız küçük bir pazar görsen pazar demeye utanirsinYarın pazarda yolunu kaybetme miniğim![]()
Yaaa canoyla senin bahçe var bizde yokYarın burda bazarrrr var gerisini sen düşünşimdi değil ama bahçem bir ay sonrası fena olacak
tarife yazmayan ağırdan alan smile
I'm şişko ne olmuş![]()
Ay çok yaşayınI am xx şişko nolmus![]()
Bahçe daha bebek oyyyy şimdi değil sonra göreceksin senYaaa canoyla senin bahçe var bizde yokneyse çokta seyetme minik be
![]()