Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende gonalf ve catlatma ignesi kullandim benimde ayni sekilde beyaz akintim var.Acaba nedenini ogrenebildiniz mi neden oluyormus? Teşekkür ederim şimdidenHanımlar kremsi süt beyazı akıntı neden olur? Klomen çatlatma iğnesi oldum bundan dolayı olabilir mi acaba kimlerde neden var bu akıntı neden oluşur?
Benimki iğneden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorumMerhaba bende gonalf ve catlatma ignesi kullandim benimde ayni sekilde beyaz akintim var.Acaba nedenini ogrenebildiniz mi neden oluyormus? Teşekkür ederim şimdiden
Peki gebelik oluştu mu ?Benimki iğneden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum
Hayır. İkinci klomene başladım ilk günüm bugünPeki gebelik oluştu mu ?
İnsallah bu defa olur Rabbim bos bırakmasın kucaklarimizi inşallahHayır. İkinci klomene başladım ilk günüm bugün
İnsallah bu defa olur Rabbim bos bırakmasın kucaklarimizi inşallahHayır. İkinci klomene başladım ilk günüm bugün
14.günde test yapın cıkıyor olup olmadığıİnsallah bu defa olur Rabbim bos bırakmasın kucaklarimizi inşallahbende catlatma ignesi vurundum 10.gunüm bugun 14
Beklemesi çok zor ama az kaldı hiç bir belirtim de yok14.günde test yapın cıkıyor olup olmadığı
Benim çok belirtim vardı ama ilaçtan kaynaklıymış. Bazen hiç belirtisiz de olabiliyor o yüzden stres yapmamaya çalışın inş vardır bebişBeklemesi çok zor ama az kaldı hiç bir belirtim de yoksizinde yok muydu belirtiniz
Ah keşke inşallah hepimiz icin hayiri vakitte kucaklarimiz dolar teşekkür ederim cevabınız içinBenim çok belirtim vardı ama ilaçtan kaynaklıymış. Bazen hiç belirtisiz de olabiliyor o yüzden stres yapmamaya çalışın inş vardır bebiş
Amin inşallah ben teşekkür ederimAh keşke inşallah hepimiz icin hayiri vakitte kucaklarimiz dolar teşekkür ederim cevabınız için![]()