Makarnalar Kremalı Tavuklu Makarna - Sek Krema Sponsorluğunda

Hayalkuran

Guru
Pro Üye
13 Ağustos 2022
6.257
25.737
Malzemeler

Yarım paket makarna
Tavuk göğüsü
Krema
Yarım su bardağı parmesan peyniri
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz-karabiber

Makarna suyunu koyalım. Makarna suyunun kaynamasını beklerken diğer taraftan ısıttığımız tavaya tavuğumuzu alalım. Tavuğu 4 saat süt ve zeytinyağında marine etmeyi tercih ettim. Siz isterseniz direkt kullanabilirsiniz.

İki tarafını pişirdiğimiz tavuğa 1 yemek kaşığı tereyağı ilave edelim. Mantolama yapalım.

Pişen tavukları bir kenara alalım. Diğer tarafta kaynayan suya makarnaları ilave edelim. Üzerinde yazan dakikan 1 dakika önce alalım sosla birlikte pişecek.

Diğer yandan sosumuzu pişirmeye başlayalım. Bir tavaya biraz zeytinyağ alalım. Üzerine 1 diş ezilmiş sarımsak ilave edelim. Kremayıda ekleyip kenarlarından kabarcık çıkana kadar kaynatalım. Parmesan peyniri, karabiber, tuz birazda ince kıyılmış maydanoz ekleyelim. Süzdügümüz makarnayıda koyalım.

Sosla beraber 1 dk pişirdiğimiz makarnanın altını kapatalım. Servise hazır.

Tavuklarımızla makarnamızı buluşturabiliriz. Deneyen herkese afiyet olsun.

Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım şahane olmuş. Başarılar dilerim
Ellerine sağlık yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.
Her gelen makarnada oy vermek daha da zorlaşıyor ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor bol şanslar
Teşekkür ederim kızlar

Allahimmm sana geliyorum bunlar nasıl lezzetler böyle siz daha önce nerelerdeydiniz taze çitırlar hepiniz bir geldiniz pir geldiniz Yeni arkadaşların bakış açılarını çok sevdim, nasıl güzel gözüküyor böyle bundan sonra size soracaklarım olacak Harika gözüküyor canım benim, eline sağlık başarılar dilerim çok iyisin

Sosyal sizden öğreceğimiz çok şey var teşekkür ederim

Ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…