Ellerine sağlık canım.Mantarı severim,hiç makarnada denemedim ama muhakkak güzel olmuştur bir arada.Sunum ,çekim her zamanki gibi süper.Başarılar dilerim canım.huhuuben bugün çok maharetliyim bu ikinci tarifim yatıp yatıp son dakika iki yarışmaya birden katılırım
neyse efenim geleyim tarifime. yiyen bin yemeyen bir pişman denilecek türden bir lezzet olur kendileri
malzemeler
4/3 paket makarna (şekli size kalmış)
400 gr mantar
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağ
200 ml (1 paket) krema
tuz, karabiber
Eki Görüntüle 2260677 Eki Görüntüle 2260681
Eki Görüntüle 2260678 Eki Görüntüle 2260679 Eki Görüntüle 2260680 Eki Görüntüle 2260680
öncelikle mantarları yıkayalım (mantar yıkanmaz ama benim yıkamadan yemek içime sinmiyor)
suyu süzülüp kuruyunca istediğiniz şekilde doğrayabilirsiniz (ben jülyen tercih ettim).
ardından makarnayı kaynayan suda 8-10 dk haşlayıp süzelim.
aynı tencerede 1 yemek kaşığı tereyağ ile mantarı yüksek ateşte soteleyelim. mantar suyunu salıp çekince sarımsakları ezip 2 dk kadar kavurduktan sonra krema, tuz ve karabiber ekleyip 3-4 dk kadar pişirip makarna ile buluşturalım.
Eki Görüntüle 2260682 Eki Görüntüle 2260683 Eki Görüntüle 2260684 Eki Görüntüle 2260685 Eki Görüntüle 2260686 Eki Görüntüle 2260687 Eki Görüntüle 2260688 Eki Görüntüle 2260689 Eki Görüntüle 2260690 Eki Görüntüle 2260691 Eki Görüntüle 2260692
Ben her zaman yıkıyorum da madalya alamıyorumEllerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Yine sunum ve resimler yıkılıyor
Sunumu senden öğrendik reyizEllerine sağlık canım.Mantarı severim,hiç makarnada denemedim ama muhakkak güzel olmuştur bir arada.Sunum ,çekim her zamanki gibi süper.Başarılar dilerim canım.
teşekkür ederim kiiEllerine sağlık
teşekkürlerEllerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum.
teşekkür ederim beğenmene sevindim^^Ellerine sağlık tatlım ay o ne öyle görseller
teşekkür ederimEllerine sağlıkYarışmada bol şanslar dilerim
teşekkür ederim vuslat ablamÇok güzel görünüyor canımEllerine sağlık, başarılar dilerim❤
teşekkür ederim kii
teşekkürler
teşekkür ederim beğenmene sevindim^^
teşekkür ederim
teşekkür ederim vuslat ablam
çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım sunumun şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?