• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredili Sistemle İlgili Tüm Bilgiler

Eki Görüntüle 490860 İkinci Üniversite kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile 2 veya 4 yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler, okudukları veya mezun oldukları programlardan farklı olmak kaydıyla, kontenjan sınırlaması olmayan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemde öğretim yapan lisans veya önlisans programlarına ikinci üniversite kapsamında başvuru yapacak adayların kayıtları “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecektir.

İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve www.anadolu.edu.tr adresinin “Açıköğretim” başlığı altındaki “Duyurular” ile “Akademik Takvim” bölümlerinde duyurulmaktadır.

2011-2012 öğretim yılı internet başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir. ÜSTÜNDE BU YAZIOR DELIRICEM

Eki Görüntüle 490860 İkinci Üniversite kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile 2 veya 4 yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler, okudukları veya mezun oldukları programlardan farklı olmak kaydıyla, kontenjan sınırlaması olmayan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemde öğretim yapan lisans veya önlisans programlarına ikinci üniversite kapsamında başvuru yapacak adayların kayıtları “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecektir.

İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve www.anadolu.edu.tr adresinin “Açıköğretim” başlığı altındaki “Duyurular” ile “Akademik Takvim” bölümlerinde duyurulmaktadır.

2011-2012 öğretim yılı internet başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir. ÜSTÜNDE BU YAZIOR DELIRICEM

canım o sayfadaki güncellenmemiş bak 2011-2012 yılı bu yıldı bizim önümüzdeki sene 2012-2013 eğitim öğretim yılı yani kısacası 1-16 ekim tarihleri arasında kayıt olucaksın kesin tarih bu diğeri geçen yılın zaten 2011 diyor resimdede

canım o sayfadaki güncellenmemiş bak 2011-2012 yılı bu yıldı bizim önümüzdeki sene 2012-2013 eğitim öğretim yılı yani kısacası 1-16 ekim tarihleri arasında kayıt olucaksın kesin tarih bu diğeri geçen yılın zaten 2011 diyor resimdede
salak kafam okadar dalgınımki dikkat etmedim pardon cnm ben şimdiik çıkıom aeol kib byss

merhaba arkadaslar bende anadolu üniversitesindeyim... bu sene bizim bölümde kredili sisteme geçiyor... ders geçme sisteminide ii kötü okudum ama hiç bir bilginiz varmı kızlar ???

1) kayıt yenileme tarihleri ne zaman?
2) sınav tarihleri ne zaman ?
3)sınıfta kalırsan eğer kaldığımız derslere ders ekleyecekler mi? hiç bir bilgisi olan var mı? ben tamamen bocalamış durumdayım ve 2 dersten büte kaldım... derslerim ok ağır verip veremeyeceğimi bile bilemiyorum...kafam çok karışık bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim ....

merhaba arkadaslar bende anadolu üniversitesindeyim... bu sene bizim bölümde kredili sisteme geçiyor... ders geçme sisteminide ii kötü okudum ama hiç bir bilginiz varmı kızlar ???

1) kayıt yenileme tarihleri ne zaman?
2) sınav tarihleri ne zaman ?
3)sınıfta kalırsan eğer kaldığımız derslere ders ekleyecekler mi? hiç bir bilgisi olan var mı? ben tamamen bocalamış durumdayım ve 2 dersten büte kaldım... derslerim ok ağır verip veremeyeceğimi bile bilemiyorum...kafam çok karışık bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim ....

canım
1.kayıt yenileme tarihleri 22 ekim- 16 kasım arasında olucak
2. sınav tarihleri henüz belli değil ama geçen yıl aralık ve ocak ayında olmuştu
3.ders eklerlermi o konuyu hiç bilemiyorum canım

arkadaşlar ben bu ders geçme sisteminden hiç bişi anlaamadım gene 30 sorumu çıkıcak odersi geçmemiz için kaç soruyu yapmamız gerekecek geçme notu 50mi olcak mesela bir dersten 70 aldım diyelim genel başarıya göre kalma durumum varmı:52:

arkadaşlar ben bu ders geçme sisteminden hiç bişi anlaamadım gene 30 sorumu çıkıcak odersi geçmemiz için kaç soruyu yapmamız gerekecek geçme notu 50mi olcak mesela bir dersten 70 aldım diyelim genel başarıya göre kalma durumum varmı:52:

evet canım can eğrisi denilen sistemde bu işte 70 alsan genel başarı ortalaması 75 ise sen başarısız oluyorsun ama genel başarı 35 ise sen 40 alsan geçiyorsun ama ben sanmıyorum 70 olacağını bir dersteki ortalamanın o yüzden rahat ol sen elinden geleni yaptıkça geçersin buna inan.Kaç soru çıkacağını bende bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim eski sistem gibi 30 sorumu soruyorlar

ay kafayı yemek üzereyim
eğerki aatanamassam ikisene içinde okulu uzatmadan bitirmem lazım nasıl olcak bilemiom kimisi güzel diyor bu sistem kimisi kötü::((

canım geçersin meraklanma halka ilişkiler ve tanıtım okuycaksın anladığım kadarıyla değilmi? Zaten ilk yılki dersleri daha önce de görmüştün meraklanma tekrar gibi olucak senin için. İkinci sınıf dersleri de zor değil

canım geçersin meraklanma halka ilişkiler ve tanıtım okuycaksın anladığım kadarıyla değilmi? Zaten ilk yılki dersleri daha önce de görmüştün meraklanma tekrar gibi olucak senin için. İkinci sınıf dersleri de zor değil
evt cnm bu bölümü okucam geçen bir arkadaşa arattım daha görülen derslerrden muaf olunucakmı o belli deilmiş inş muaf olma durumu vardır:)

kızlar ben şimdi sosyal hizmetlere yerleştim..
bu sene kredili sisteme geçmiş bu bölüm..

ama dersler yıllık...
her döneme ayrı ders yok bu bölümde..
sınav nasıl olucak

senede kaç kere girces sınava?

kızlar ben şimdi sosyal hizmetlere yerleştim..
bu sene kredili sisteme geçmiş bu bölüm..

ama dersler yıllık...
her döneme ayrı ders yok bu bölümde..
sınav nasıl olucak

senede kaç kere girces sınava?

elkocum dersler yıllık dedikleri şöyle oluyor mesela bir kitabın 20 ünitesi varsa bunun 10 ünitesi güz dönemi 10 ünitesi bahar döneminde okuyorsun..güz döneminde 10 ünitenin 5 ünitesi ara sınav da,,, toplam 10 ünite de finalde geçerli oluyor bi fark yok o yüzden dersler yıllık gibi gözüküyor sana her dönem 10 ünitelik farklı dersler verse de değişen bişey olmazdı aynı şey yani.. sınavlar güz döneminde bir ara sınav bir final bahar döneminde de bir arasınav bir final olucak bütlerde olursa yılda altı kez sınava girilir ama bütler varmı bilemiyorum

büt var cnm bu sene geldi kredili sisteme büt..

şimdi

hukuka girşten toplam 16 konu var cnm
8 zinden vize + final
diğer 8inden vize + final olucak dimi doğru mu anladım..

yani 4 konudan vize 8 konudan final mi güzde?

büt var cnm bu sene geldi kredili sisteme büt..

şimdi

hukuka girşten toplam 16 konu var cnm
8 zinden vize + final
diğer 8inden vize + final olucak dimi doğru mu anladım..

yani 4 konudan vize 8 konudan final mi güzde?

canım sen kayıt yaptırıp kitaplarını aldıysan ve bahar dönemi başkakitap dağıtımı da olmıycaksa öyle olması gerekiyor :10:

kızlar bu kredili sistemde akademk takvim nasıl olucak 2 vize bi final mi yoksa 2 vize 2 final mi?? :S ilk sınavımz hangi ayda olacak?? Önceden nisanda oluyordu ilk sınav :(

kızlar bu kredili sistemde akademk takvim nasıl olucak 2 vize bi final mi yoksa 2 vize 2 final mi?? :S ilk sınavımz hangi ayda olacak?? Önceden nisanda oluyordu ilk sınav :(

canım şimdi kredli sistemde güz dönemi bir vize bir final bahardönemide bir vize bir final ama bütlerde varsa ki var diyor arkadaşlar ozaman her dönem bir vize bir final bir de büt sınavına giricez.Geçen sene aralık ve ocak ayında olmuş sınav

Back