cnm sen anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuycaksın yoksa atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesinde 2.üniversitemi okuyacaksın ona göre vericem kredi bilgilerini cnmKızlar bu yıl tüm bölümler kredili olucak ama bazı bölümler daha önce yıllık sistemde olduklarından bu sistemi yeni yeni öğreniyoruz:26:.Bugüne kadar sorulan sorular da sayfalar arasında kaybolmuş durumda.Bu başlıkta sadece kredili sistemle ilgili bilgileri paylaşabiliriz diye düşündüm ben de henüz bişey bilmiyorum.Verebileceğim tek bilgi toplam 45 kredi alabiliyoruz 30 kredisi bize okul tarafından atanan..15 kredisi ise üstten alabileceğimiz
Daha önce kredili sisteme geçen arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz .
Ben öğrenmek istediğim soruları yazıyorum
1-Sınıf geçme sistemini kısaca anlatabilir misiniz?Çan eğrisimi var yoksa neye göre hesaplanıyor 33 alan da 50 alan da geçebiliyomu veya kalabiliyor mu?
2-Ders seçerken alttan aldığımız ders olursa bu okul tarafından atanıyor mu yoksa bizmi seçiyoruz
3-Her dönemin kitabı ayrı mı oluyor
4-Alttan aldığımız bir ders varsa bu ders tek dönemdemi alınıyor yoksa ikiye bölünüp iki döneme mi yayılıyor?
Kızlar umarım uzun olmadı fakat bu sene hepimiz bununla baş etmek zorunda kalıcaz .İnşallah gereksiz bi başlık olmamıştır:26:
cnm sen anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuyorsun dimi alttan kaldığın derslerde sırasıylan hangi dersten kaç aldığını yaz yardımcı olam cnm sanabilgisi olan yok muarkadaşlar? bizleride bilgilendirseniz..
2. sınıftayken bıraktım 4 yıl geçti borcumu ödeyip kaydımı yenileyip 2 den devam edeceğim alttan da 2 dersin var ama kredilisistemi anlayamadım ne yazık ki
cnm sen anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuycaksın yoksa atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesinde 2.üniversitemi okuyacaksın ona göre vericem kredi bilgilerini cnm
AÖF Sınıf Geçme Sistemi Not Tablosu haberi burdan bak cnm buldum internetten sana sorum vardı çıkmışın ama girince sorarım oke:)anadolu aöfde okuyorum canım ama araştırınca bazı bilgileri buldum zaten sen de söylersen faydası olur
AÖF Sınıf Geçme Sistemi Not Tablosu haberi burdan bak cnm buldum internetten sana sorum vardı çıkmışın ama girince sorarım oke:)
cnm sen anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuyorsun dimi alttan kaldığın derslerde sırasıylan hangi dersten kaç aldığını yaz yardımcı olam cnm sana
Anadolu üniv iktisat fakültesi 4 sene önceydi hatırlamıyorum kaçla kaldıgımı ama sanırım muhasebe bide iktisat alttan muhasebe kesinde diğerini hatırlamıyorum net. 2 ye geçtim sınavlara girmedim bıraktım tekrar başlayacagım ama kredilisistem ne anlamadım.
piolin 2. üniversite kayıtlarını kaçırmayın! - Sabah - 23 Kasım 2011 bu haberi incele cnm https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx üsteki haber bununlamı ilgili cnm benim demek istediğim anlayamadığım ben açıköğretim fakültesiden mezunuyum hani sende şuan okuyorsun bizim sistem ben şimdi gidip sınava girmeden istediğim bölüme kaydımı yaptırabilirmiyim şuan senin okuduğun yere birde senin dediğin 2. niversite Nedir? atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesi var bu ayrı dimi cnm ben bu internetteki sanal sınavv yüzünden kitap vermedikleri için bu üniversitede okumak istemiyorum yani burda:))atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesi ben şimdi senin okuduğun açıköğretim fakültesine gelip istediğim bir bölüme kaydımı yaptırıp kitaplarımıda alıp aslan gibi çalısıp bir üniversite daha okumak istiyorum bu mümkünmü cnm inş anlatabildim biraz uzun oldu ama:))
oy supersin cnm kitaplarımı alır paşa paşa çalışırım yanlız çevrim içi olunca cnm bana önlisans programları yollarmısın neler hangi dersleri içeri falan filan bakemde ona göre karar verem bu arada İnternet Başvuru Tarihicanım benim :) dediğini anladım.. eğer anadolu üni aöf mezunuysan ister Atatürk üni ye istersen de Anadolu üniye sınava girmeden kayıt yaptırabiliyorsun ikisinide seçebilirsin sınava girmene gerek yok.Anadolu üni aöf mezunuysan diplomanla birlikte tekrardan Anadolu üniye sınavsız giriş yapabilirsin
oy supersin cnm kitaplarımı alır paşa paşa çalışırım yanlız çevrim içi olunca cnm bana önlisans programları yollarmısın neler hangi dersleri içeri falan filan bakemde ona göre karar verem bu arada İnternet Başvuru Tarihi
01 Ekim 2012 – 19 Ekim 2012
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi
01 Ekim 2012 – 16 Ekim 2012
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi
17 – 18 - 19 Ekim 2012 bu tarihler benim istediğim seninde okuduğun açıköğretim fakültesinin başvuru tarihi dimi:18:
https://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx burda bı tane daha lınk var cnm burdakı başvuru tarıhımı doğru yoksa azöncekı paylaştığıımmı yardım edermısınEvet canım benim o tarihler arasında anadolu üniye kayıt yaptırabiliyorsunyalnız sitesinden takip et çünkü önce internetten kayıt olman gerekiyor sanırım sana önlisans programlarını aşağıya kopyalıyorum
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (ÖNLİSANS)
1.ADALET
2.BANKACILIK VE SİGORTACILIK
3.BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI
4.ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ
5.DIŞ TİCARET
6.ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİM, İLETİM VE DAĞITIMI*
7.EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
8.EV İDARESİ
9.FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK
10.HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
11.İLAHİYAT
12.İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
13.İŞLETME YÖNETİMİ
14.KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM
15.LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK*
16.LOJİSTİK
17.MARKA İLETİŞİMİ
18.MEDYA VE İLETİŞİM
19.MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI
20.MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI
21.ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA***
22.PERAKENDE SATIŞ VE MAĞAZA YÖNETİMİ
23.RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI
24.SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ
25.SOSYAL BİLİMLER
26.SOSYAL HİZMETLER*
27.SPOR YÖNETİMİ
28.TARIM
29.TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ*
30.TURİZM VE SEYAHAT HİZMETLERİ*
31.YEREL YÖNETİMLER
Bunlardan birini seçebilirsin canım
https://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx burda bı tane daha lınk var cnm burdakı başvuru tarıhımı doğru yoksa azöncekı paylaştığıımmı yardım edermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?