Kızlar bu yıl tüm bölümler kredili olucak ama bazı bölümler daha önce yıllık sistemde olduklarından bu sistemi yeni yeni öğreniyoruz:26:.Bugüne kadar sorulan sorular da sayfalar arasında kaybolmuş durumda
.Bu başlıkta sadece kredili sistemle ilgili bilgileri paylaşabiliriz diye düşündüm ben de henüz bişey bilmiyorum.Verebileceğim tek bilgi toplam 45 kredi alabiliyoruz 30 kredisi bize okul tarafından atanan..15 kredisi ise üstten alabileceğimiz
Daha önce kredili sisteme geçen arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz .
Ben öğrenmek istediğim soruları yazıyorum
1-Sınıf geçme sistemini kısaca anlatabilir misiniz?Çan eğrisimi var yoksa neye göre hesaplanıyor 33 alan da 50 alan da geçebiliyomu veya kalabiliyor mu?
2-Ders seçerken alttan aldığımız ders olursa bu okul tarafından atanıyor mu yoksa bizmi seçiyoruz
3-Her dönemin kitabı ayrı mı oluyor
4-Alttan aldığımız bir ders varsa bu ders tek dönemdemi alınıyor yoksa ikiye bölünüp iki döneme mi yayılıyor?
Kızlar umarım uzun olmadı fakat bu sene hepimiz bununla baş etmek zorunda kalıcaz .İnşallah gereksiz bi başlık olmamıştır:26:
![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Daha önce kredili sisteme geçen arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz .
Ben öğrenmek istediğim soruları yazıyorum
1-Sınıf geçme sistemini kısaca anlatabilir misiniz?Çan eğrisimi var yoksa neye göre hesaplanıyor 33 alan da 50 alan da geçebiliyomu veya kalabiliyor mu?
2-Ders seçerken alttan aldığımız ders olursa bu okul tarafından atanıyor mu yoksa bizmi seçiyoruz
3-Her dönemin kitabı ayrı mı oluyor
4-Alttan aldığımız bir ders varsa bu ders tek dönemdemi alınıyor yoksa ikiye bölünüp iki döneme mi yayılıyor?
Kızlar umarım uzun olmadı fakat bu sene hepimiz bununla baş etmek zorunda kalıcaz .İnşallah gereksiz bi başlık olmamıştır:26: