Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Burası hareketlenmeye başlamış

Bende bu sene karar verdim , bir hafta daha erken başlayacağım çalışmaya

gözdeyle konuşmuştuk, o biraz niyetli bakalım açıcak inşallah sayfayı...
bende açmayı isterdim ama çoluklu çocuklu kadınım yahu :) öyle uzun zaman duramıyorum burda...
bekar biri lazım bence, çünkü bildirdiğimiz üniteleri fırsat buldukça eklemesi lazım....
ben uzun oturamıyorum ki burda :)
gözdeye biraz daha baskı yapmayım ben en iyisi
gözdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duydunmu beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar tek tek cevaplayamadım yazdıklarınızı
daha müsait bir zamanda okuyup yazıcam
gazel ben açmıcam topik
bade yani sevgi açacak yine öyle demişti
o daha iyi ilgilenir ben bu sene dahada yoğunum bu yükü kaldıramam sanmıyorum
şimdi ben birşey sorucam alakasız ama belki bilen vardır
bana bugün konyadan kitap yolladı arkadaş
istanbula ne kadara gelir acaba bilen var mı
ya herkes 40-50 diyor yuh dedim
çöktüm göçtüm resmen
şaka bir yana zaten 60 tl verdim kitaplara birde o kadar kargo nasıl vericem ya
batırdı bu aöf beni batırdı
bir bilen cevap yazarsa çok sevinirim

ohaaaa diyecem ayıp olmazsa gözdem kim dediyse iyi sallamış valla..
ben konyalıyım biliyorsun...konyadayken istanbula teyzemgile defalarca kargo yolladık, hemde ağır eşyalardı, bal pekmez kuru üzüm gibi şeylerdi, hemde kocaman bidonlarla yollardık bu dediğin fiyatın yarısı bile tutmazdı...
kesinlikle 50 falan tutmaz...kaç kitap yollayacak bu kız sana, ??
birde o 60 lirayı kitap parası mı veriyorsun kıza...
güzelim sen uyanık bir kızsın ama noldu sana böyle niye kabul ettin 60 lirayı
yardımcı kitaplar 20 tl ye satılıyor...iki sınıf birden alıyorsan hadi olsun 40...
40 bile olmaz aslında çünkü ikinci el artık o kitaplar...sıfır kitapmı alıyorsun 40 vereceksin...ohoooo sen birde 60 vereceksin..
kuzum kızma bana iyi kazıklamış bu kız seni..keşke bi danışsaydın bizlere...

Canım benim kitapların sıfırı 105tutcaktı zaten 3tane konu anlatımlı 75tl 2tane soru bankasıda 30tutcaktı
ee bulamayınca mecbur 2.el buldum işte
Kız 50istedi
aslında o bile çok biliyorum çunku 2.el
belki cok kullanılmış onu bile bilmiyorum
neyse işte 50yollucktm dun
5te havale parası 55yapıo
bozugum yoktu 60koydum para girme olayı yoktu ne kadar sacma
bende onayladım belki sona dogru falan çıkar diye çıkmadı tabi :):):)
55tl kıza gtti 5de havaleye :):)
Kargoyada cok verirsn dediler hepten delirdim :)
Bugun ögrendm 14tlymiş kargom
daha gelmedi
bugun gelicek buyuk ihtimal
inş temizdirlerde işime yarar
bide silmekle falan ugraşmak istemiyorum
Ama buyuk ihtimal soru bnkaları temiz degildir
erken bitircem diye iyi battım
bari bitirseydimde rahatlasaydm

bakalım haydiiii
ne olucakkkk feci yoğunummmm bende bu yıl...birde öğlenci yaptılar beni okuldanda geç gelicemmm off offf bakalım
tam 12-13 diyordummm ptt kargo ile

huhuuu şekerimmmm canım bacım hele bir kitaplar eline geçeydide öyle havale edeydin....
öyle ettin dimiiiiiiiii

valla soru bankalarını temiz bekleme kuzum, kesin ne var ne yok yazmıştır karalamış ve işaretlemiştir...soru bankalarını keşke almasaydın kuzum ya, çünkü işaretli bir soru bankası işe yaramazki...doğru şıkkın işaretli olması senin öğrenmene fayda sağlamaz..
neyse almışsın artık..en kötü ihtimalle eline boş bir kağıt alıp yukardan aşağıya sıralı olan şıkları kağıtla kapatırsın çözerken..ama sağlı sollu olan şıklara yapacak bişeyin yok...
keşke beni bekleseydin de gözdem bursaya kayıt için gittiğimde dolaşacam demiştim ya, sana soru bankası da bakardım...yardımcıları okızdan alırdın, soru bankalarını ben yollardım...
neyse geçti artık...sen kitaplar gelince bi kontrol et bakalım, eğer soru bankaları çok berbat haldeyse ben bakayım burdan...

Canım ben zaten konu anlatımlıları istemiştim 3kitaba 50tl istedi
bende bidaha bulamıcagm icin kabul ettm
sonra kendi dedi soru bankasıda yolluyım benim daha işime yaramıcak zaten diye öyle yolladı
ben zaten soru bankası alacaktm internette buldum yeni basım
şimdi degilde ekim gibi alırım artık
bu arada kitaplarım geldi
17tl kargo parası verdim
tabi karalanmış çizilmiş çözülmüş :):):):):)
Ama yapcak bisey yok 12dersimde iclerinde
son senede böyle gececekms demek ki yapcak bisey yok en kısa zamanda çalşmayada baslıcam
gazelim sen ne zaman çizelge yapcan
benim akıl gecen seneki var diyorum :)
Yazıları duzeltip kullanılır gerci yine ben bi el ataym ona :):)

Canım kargo takip no yu aldımda öyle havale yaptm zaten
Neyse dedgm gibi aldm kitaplarımı kuzu kuzu gözüme bakıyorlar :):):)

Merhaba kızlar nasılsınız ?

Bu sene de benim için bayağı bir yoğun geçecek nasip ederse ALLAH(C.C)

Kızlar lisans tamamlama tarihinİ bilen var mı? Bana bir link atabilir misiniz? :126:

çizelgeyi kitapları teslim alınca yapacaktım gözdem, ama ben yardımcı kitabı bulamadım
eşim bugün aramış inegölde yokmuş
sadece soru bankası bulmuş almış...2500 soru var içinde...ama bana soru bankasından çok konu anlatımlı lazımdı...
bir arkadaşına telefon etti o da ilahiyattan mezun olacaktı bu sene, bize yollarmısın dedi, o da geçen yıl dondurmuş meğerse bu sene ikinci sınıfı okuyacak kendi kitaplarını niye versin
umudum bursaya kayda gidince araştırmak heryeri...bulamazsak mecburen aöf kitaplarından çalışacam...üff napıcam ben gözde acaip sinirim bozuldu...eşim bursada buluruz diyor...ama bilmiyorum bulamama ihtimali çok yüksek....
o destan kitapları nasıl çalışacam ben...üfff
çok güzel bi çizelge taslağı yaptım, ama kitapları almadan nasıl çalışacaz ki, sen hemen başlıcakmısın? eğer kayıttan önce başlıcaksan çalıştığın üniteleri işaretle...eylülün 16 sından sonra bende hemen başlıcam...çizelgeyi de o güne hazır ederim... sana yollarım skypeden falan..varmı skype?

ilahiyat önlisans 2. sınıf ahretim o kadar büyük bir iyilik yapmış olursun ki..
moralim bozuldu ben aöf kitaplarından çalışamıyorum...
inşallah vardır orda...

Tamam yahu onu biliyorum da , yardımcı kitap mı bu , konu anlatımlı .Soru bankası istemiyorsun değil mi ?

Birde yeni basım mı olması gerekiyor illa , geçen senelerin basımı da olur mu ?

Bakayım ben canım , inşallah bulurum .

murat yayınlarının konu anlatımlısı canım....yeni basım varmı yokmu bilmiyorum ama yeni yoksa bile eski basım da olur...
birde bahar döneminin kitabına da bakarmısın ausum, varsa iki dönemi de alayım...çünkü geçen sene ben burda benim bölümün kitaplarını hep gördmüştüm ama seneye alırız nasılsa diye almamıştım eşşek gibi pişmanım şimdi de toplatmışlar yardımcıları....
eğer varsa hem güz dönemi hem bahar dönemine bi bakıver ausum sana zahmet...
soru bankası istemiyorum, onu aldım bugün...sadece konu anlatımlı murat yayınları...murat yayınları yoksa ilkumut yayınlarıda olabilir..
zahmet olacak ahretim, ama yok burda

canım işte toplatmışlar bütün konu anlatımlıları ya
yasak diye
zaten yeni basım konu anlatımlı hiç yok
inşallah bulursun ya
ama ben istanbulu talan ettim bulamadım
aramadığım kitapçı kalmadı hepsi yok topladılar diyor
başka birşey olsa toplamazlar he
sanki suç aleti töbe yarabbi
neyse sıkma canını inşallah bulursun
bulamazsanda üzülme
aslında en iyisi okulun kitapları
tamam kalınlar çok ayrıntı var biliyorum ama artık hep o ayrıntılardan soru geliyor
bak ben geçen yıl yardımcılardan çalıştım
puanlarım düşük geldi hep
çünkü amacım sadece sınıf geçmekti
onuda kıl payı geçtim
çok dersin yok üzülme
olmadı dediğim gibi okul kitaplarına çalışıcaksın
zaten herkes onlara mahkum kaldı
bu arada skype kullanmıyorum ben
teknoloji özürlüsü biri olaraktan
mail adresim var onu yazarım özelden
atarsın çizelgeyi
çalışmaya başlıcam ben ama senin çizelgeyi beklerim merak ettim

kızlar aöf 1. sınıf dersleri hemen hemen bütün bölümlerde aynı mıdır? bu konuda bilginiz varmı

sorma gözdem, moralim sıfırın altında
çok dersim yok evet ama 3 yaşında bi oğlum var
benim öyle kapanıp bir odaya saatlerce aöf nin o destan gibi kitaplarına çalışacak durumum yok ki
yardımcılar tam bana göreydi...elime alıyordum ve 30 dakkada bir üniteyi halledip diğerine geçiyordum...
oğlum aşırı derecede yalnız, arkadaşı yok hiç anlatmıştım ya, hep emekli kesim burası..çoluk çocuk yok....o yüzden tek arkadaşı benim...bende odaya kapanıp onu öyle yapayalnız bırakamam ki...malum işte biliyorsun az çok....
gece uyuduktan sonra çalışsam işte asıl mesele orda, kitaplar uzun ve ünitelerin maşallahı var...bir gecede bir ünite bitse bunun sonu gelmez ki...üff ne bileyim gözdem yardımcı bana şart....ne yapıp edip bulmam lazım ama nerden bulsam bilmiyorum...aus bulur inşallah umudum ona kaldı....geçen yıl birinci sınıfın kitabını almaya gittiğimde 2. sınıfın kitabını elime aldım koydum aldım koydum, neyse dedim seneye alayım şimdiden onu düşünmeyim...oysa satıcı kız uyarmıştı beni seneye bulamayabilirsiniz falan diye...yok ya dedim senelerdir satılıyor da şimdi mi toplanacak...ahh eşşek kafam...alaydım koyaydım bi kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…