Kredi ve eksper raporu hk. Acil !

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
iyi geceler, konum bir süre taşınmazsa sevinirim. Acil bilgi almam gerekiyor canım çok sıkkın çünkü. Biz üç hafta önce evimizi emlakçı vasıtası ile sattık. Satış için verdiğimiz emlakçı bize evi satan aynı adam. Yani bir tanışıklığımız var.

Alan kişi hemen kiraya verecek acele taşının dediler zaten taşınacaktık bir şey fark etmedi. Ama üç haftadır eksper raporu çıkamadı,ipotek dosyası alınamadı ve benim midem bulanmaya başladı.

Eksper belediyeye uğrayıp gelecekmiş önce belediyedeki teftiş beklemdi bir hafta öyle geçti. Sonra eksper yine bri hafta sonra geldi, raporu da geç yazdı. Bu sefer kredi istenen rakam çıkmamış dendi ilave tüketici kredisi de alacakmış ipotek dosyası iki haftdır ha bugün ha yarın en son da bugün alınacaktı. Akşam aradım emlakçıyı açmadı, mesaj attım dönmedi yoğundur muhtemelen ama ilgisiz oldukça.

Bu arada iki taraftan da komisyon alacak belirtmeden geçemeyeceğim. Ama adam lütfeder gibi iş yapıyor üç haftadır evi satamadık şiştim.

Bilgisi olan var mı böyle uzun mu sürer bu işler ? Adamın bilgi vermemesi beni daha da geriyor.

Bir ayrıntı da biz Anadolu yakasına taşındık ev Beylikdüzü'nde. Anahtarı eksper için vermemiz gerekiyordu götüremedik, çilingirle girdiler yani anahtar değişti. Gidip evde kiracı görmekten korkuyorum artık resmen.

Tapumuz halen bizde ama bu süreç iyice canımı sıkıyor artık.

Eşim de dünyanın en kalender insanı herşeyi oluruna bırakır, zamana bırakır halledilir der ona da ayrı gıcık olmaya başladım ne yapıcam bilmiyorum. Bu süreç hakkında bilgisi olanlar bir ses edebilirler mi ?

tapuyu vermemişsiniz zaten ne zaman kredileri çıkar paralarını tamamlarsa o zaman satarsınız.. emlakçının işi değil ki o alacak kişilerin koşturması gereken bir durum..
kapora falan almadıysanız ve acil satmak istiyorsanız başka alıcı bulun..

Şimdi çok geç oldu , yarına kadar bankacı olan üyeler yorum yazmamış olursa , bir bilene sorup sureci yazarım size .

Şimdi çok geç oldu , yarına kadar bankacı olan üyeler yorum yazmamış olursa , bir bilene sorup sureci yazarım size .

Günaydın, pek yazan olmamış bilgi alabilirsem çok mutlu olacağım :KK50:

Ben kredi kullandım exper raporu kredi çıkması hepsi 3.gün bitti.3 hafta diye bir süre yok.Aynı şey tüketici kredisi içinde geçerli engeç ertesi gün onaylanıp onaylanmadığını öğreniyorsunuz.

Sizi oylaıyorlar gibi geldi bana.

Ben kredi kullandım exper raporu kredi çıkması hepsi 3.gün bitti.3 hafta diye bir süre yok.Aynı şey tüketici kredisi içinde geçerli engeç ertesi gün onaylanıp onaylanmadığını öğreniyorsunuz.

Sizi oylaıyorlar gibi geldi bana.

Bana da öyle gelmeye başladı ve canım çok sıkılıyor.

Alınmış dosyalar Salı bitecek işimiz şükür ki. Teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara Mune Mune konum ilgili bölüme taşınabilir mi ? Teşekkürler.

Haber gelmiş gerçi hayirlinolsun şimdiden , ben yazayım yine de .
Normalde 1 hafta da eksper raporu çıkarmış . Yasa gereği çıkan rakamın %75 i kadar kredi kullandirilabilirmis .

Back
X