canım hiç bişey yok bende yani nakit olarak mevcutKuzum ben de alıyorum ama kredi kartı şart değil ATM kartımla alıyorum. Banka kartı varya :)
e-pttAvm 'nin kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum kuzum. Bi bak istersen. Ya da Atm' den havale yapıyorsun kartsız. Ben o şekilde alışveriş yapmıştım ordan :)canım hiç bişey yok bende yani nakit olarak mevcut
az önce baktım kapıda ödeme yok ama havale vardı canıme-pttAvm 'nin kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum kuzum. Bi bak istersen. Ya da Atm' den havale yapıyorsun kartsız. Ben o şekilde alışveriş yapmıştım ordan :)
Sanırım kartsız alışveriş yapacagın tek site canım :) havaleyi yapıyorsun 2 gün içinde siparişin kargoya veriliyor :)az önce baktım kapıda ödeme yok ama havale vardı canım
var ama içi boşSanırım kartsız alışveriş yapacagın tek site canım :) havaleyi yapıyorsun 2 gün içinde siparişin kargoya veriliyor :)
aaa bi bakayım canımmEpttavm de var cnm kapıda ödeme baktım ben
aaa bi bakayım canımm
canım satın alınca kart nosu istiyo :) buldum kart nakit olarak vericem karttan alıcaz inşallahEpttavm de var cnm kapıda ödeme baktım ben
canım satın alınca kart nosu istiyo :) buldum kart nakit olarak vericem karttan alıcaz inşallah
çok seçenek yok bende baktım iyice gittigidiyor da 50 laboquıck 1 adet ultra erken gebelik testi veriyo toplam tutar 40 tlyi bike geçmiyo nerdeyse tane başı 1 tlye geliyo baya iyi bi kere aldım miratech 5li 35 tl o ay hamile kaldım maalesef kalbi durdu kürtajla sonuçlandı ov testinden memnun kaldım tekrar denicem bu ay nasip bakalımHatta ovülasyon testi aradim 7 adet 35tl ücretsiz kargo
Ben hiç kullanmadım bir ara alacağım bende adet olursam. Hakkımızda hayırlısı olsun bende düşük yaptım 2 de kimyasal gebelik geçirdimçok seçenek yok bende baktım iyice gittigidiyor da 50 laboquıck 1 adet ultra erken gebelik testi veriyo toplam tutar 40 tlyi bike geçmiyo nerdeyse tane başı 1 tlye geliyo baya iyi bi kere aldım miratech 5li 35 tl o ay hamile kaldım maalesef kalbi durdu kürtajla sonuçlandı ov testinden memnun kaldım tekrar denicem bu ay nasip bakalım
Rica ederim ne demek canım :)var ama içi boşneyse hallettim canımmm çok sağol bi tek sen yazdın zaten :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?