Gebeliğe Hazırlık kredi kartsız internetten ov testi sipariş edebileceğim site yokmu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
kızlar kartım yok eczanelerde de fiyatlar uçuk bana kapıda nakit ödemeli alabileceğim site söyler misiniz

Kuzum ben de alıyorum ama kredi kartı şart değil ATM kartımla alıyorum. Banka kartı varya :)

canım hiç bişey yok bende yani nakit olarak mevcut
e-pttAvm 'nin kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum kuzum. Bi bak istersen. Ya da Atm' den havale yapıyorsun kartsız. Ben o şekilde alışveriş yapmıştım ordan :)

e-pttAvm 'nin kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum kuzum. Bi bak istersen. Ya da Atm' den havale yapıyorsun kartsız. Ben o şekilde alışveriş yapmıştım ordan :)
az önce baktım kapıda ödeme yok ama havale vardı canım

az önce baktım kapıda ödeme yok ama havale vardı canım
Sanırım kartsız alışveriş yapacagın tek site canım :) havaleyi yapıyorsun 2 gün içinde siparişin kargoya veriliyor :)

Sanırım kartsız alışveriş yapacagın tek site canım :) havaleyi yapıyorsun 2 gün içinde siparişin kargoya veriliyor :)
var ama içi boş neyse hallettim canımmm çok sağol bi tek sen yazdın zaten :))))

Hatta ovülasyon testi aradim 7 adet 35tl ücretsiz kargo
çok seçenek yok bende baktım iyice gittigidiyor da 50 laboquıck 1 adet ultra erken gebelik testi veriyo toplam tutar 40 tlyi bike geçmiyo nerdeyse tane başı 1 tlye geliyo baya iyi bi kere aldım miratech 5li 35 tl o ay hamile kaldım maalesef kalbi durdu kürtajla sonuçlandı ov testinden memnun kaldım tekrar denicem bu ay nasip bakalım

Ben hiç kullanmadım bir ara alacağım bende adet olursam. Hakkımızda hayırlısı olsun bende düşük yaptım 2 de kimyasal gebelik geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…