M
magnolia
Ziyaretçi
benim de bu ayki ekstreme hsbc tarafından 20ytl kart aidat ücreti yansıtıldı. bu olayları tv'den, gazeteden ve çevremden duyduğum üzere ben de bu ücreti iptal ettirmek için müşteri hizmetlerini aradım. fakat açıkça iptal edemeyeceklerini söylediler. 2. defa bugün aradım iptal etmezseniz kartı iptal edin dedim..ve aldığım cevap kartı iptal edeceklerini yalnız kartımda birikmiş olan 17ytl puanımı kullanamayacağımı söylediler..ve bir kararsızlık durumu oluştu..ne yapmalıyım bilemiyorum..hakem heyetine başvursam olumlu cevap gelir mi?..hakem heyetleri de sanırım bu konuda uyarılmış..artık bu tür başvurları kabul etmiyorlarmış diye duyum aldım..
bu arada kartım geçtiğimiz yıla kadar üniversite öğrencilerine verilen kredi kartıydı. öğrenci kartlarından bu aidatı almıyorlardı..ve geçen sene kartımı klasik karta çevirdiler..ve ben hala öğrenciyim..bunun için bir bilgi bile vermediler..şimdi de üyelik ücreti istiyorlar benden..senağlama
hsbc ile böyle bir durum yaşayan var mı? bir de yakın zamanda hakem heyetine başvuran var mı?
bu arada kartım geçtiğimiz yıla kadar üniversite öğrencilerine verilen kredi kartıydı. öğrenci kartlarından bu aidatı almıyorlardı..ve geçen sene kartımı klasik karta çevirdiler..ve ben hala öğrenciyim..bunun için bir bilgi bile vermediler..şimdi de üyelik ücreti istiyorlar benden..senağlama
hsbc ile böyle bir durum yaşayan var mı? bir de yakın zamanda hakem heyetine başvuran var mı?