Kredi kartı:(

Picecake

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
73
87
18
45
Arkadaşlar merhaba. Size birşey danışmak istiyorum. Ben bu sömestr tatili için bir siteden uçak bileti almak istedim,yurt dışı turlarla gidilenlerden. Resarvasyon ön kayıt işlemini bitirdikten sonra banka kartımla ödeme yaptım ama hata verdi, bir kere daha denedim yine hata verdi., sonra aklıma kredi kartındaki parayı kontrol etmek geldi birde baktım normalde 500 çekecekken 1000 lira çekmişler yani iki kere çekilmiş üstelik resarvasyonumuda oluşturmamışlar, akşam 5 ten sonrada telefonlara bakılmıyor diye yazıyor sitelerinde şimdi ortada ne rezervasyon var nede para ben ne yapacağım. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bilindik tatil sitelerindense korkmayın... bankayı arayıp durumu anlatın. Yarın da siteyi bilgilendirirsiniz. Ama eğer ortada bir sahtekarlık yoksa 7 iş günü derler ama 2-3 günde iade olur paranız.

Bilindik bir sitemi bilmiyorum,inşallah ortada bir yanlışlık vardır,cevabınız için teşekkürler

Banka birşey yapmaz canım, işlemi iptal etmez. Site ile görüşüp mükerrer olduğunu anlatmanız lazım eğer güvenilir sitelerdense hallolur ama bilinmedik bir siteyse pek sanmıyorum.

bankanin cagri merkezini arayin
durumu anlatin islemi kontrol etsinler
sizden dilekce yazmanizi isterler yarin gider en yakin subede bir dilekce yazarsiniz ve hesabiniza iade olur
guvenilir olmayan sitelerde de kartinizi kullanmayin

Siteye mail atma yeride mi yok varsa mail atın,sonra bankayı arayın ve internetten alışveriş vs yapacağınız zaman sanal kart oluşturun limitini siz belirlersiniz sanal kartın mesela şimdi sanal kartınız olsaydı içine 500 tl atardınız fazlasını çekemezdi ,sanal kart için bankayı arayıp bilgi alabilirsin nasıl oluşturacağım diye.

Eğer yarın dolandırıcılık gibi bişey olduğu ortaya cıkarsa da yazın lütfen sitenin adını

Abimlerin basinada gelmisti irtibata geciyosun onlar once tlfn edip sonra mail falan atmislar oyle halletiler
hersekilde haklisin cunku bankan para cekildigi ortada yalan dolan degil. Belki biraz ugrastirirlar ama parani iade ederler yani umaril oyle olur. Kolay gelsin canim

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…