Kredi kartı

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
208
Kızlar ben kredi kartı kullanmıyorum. Kullanmayıda düşünmüyorum. Şöyle banka kartı gibi ama para yükledikçe içinde olan kadarını harcayıp netten alışveriş yapılabilen bir sistem biliyor musunuz?

İninnal ı biliyorum ama arkadaşlarım siteler kabul etmiyor dedi.

innial kart inernet alışverişinde geçerli diye biliyorum, ben kullanmadım ama alan tanıdıklarım ztn net alışverişi için almışlardı

innial kart inernet alışverişinde geçerli diye biliyorum, ben kullanmadım ama alan tanıdıklarım ztn net alışverişi için almışlardı

Canım o geçmiyormuş işte. Bende kalkmadan önce paypall olanı denedim. Giriyorsun ama kabul etmiyor maalesef. Kart bilgileri geçerli değil diyor.

Banka kartınızı internet alışverişine açtırabilirsiniz. Yada sanal kredi kartları var. Siz içine para yüklersiniz isterseniz alışveriş yapar istemezseniz o parayı çekersiniz. Siz içine para yüklemediğiniz sürece aktif olmaz bu sistem. Elinize bir kart gelmez tamamen pc, tablet yada telefondan işlem yaparsınız

O sanal kartı alabilmek için kredi kartı kullanıyor olmak gerekmiyor mu? Bir de eğer mümkünse banka kartı almak isterim yüklediğin kadar harca şeklinde. Acaba öyle bir sistem kullanan var mı?

Yani benim erkek arkadaşım kullanıyor. kullandığı bankada parası var. o paradan alıp sanal kartına yüklüyor işlemlerini yapıyor. artan miktarıda geri hesabına çekiyor.

netten başvurun adresinize geliyor.. havale eft kart ücret vs yok..reklam gibi oldu:)

Şimdi konuştum kadınla. Güzel bir şey başvurucam hemen. Peki içine parayı finansbank atm lerinden mi yatıyoruz o nasıl oluyor?

garanti ya da yapı kredide hesabınız varsa ve internet bankacılığı kullanıyorsanız online olarak hesabınıza bağlı sanal kart açabilirsiniz ve hesabınızdan bu sanal karta para aktarabilirsiniz, atmye ya da bankaya gitmenize gerek yok

Yok kullanmıyorum, düşünmüyorum kullanmayıda ama teşekkürler bilgi için^^

evet atmden yatırılıyor..

Teşekkürler canım kaydımı oluşturdum bunu kullanıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…