Benim arkadaşımın parasını çeken üçüncü dünya ülkesinden bir yerdi. Onun tahmini paralı oyun yüklediği için internetten kartının kopyalandiğiydi. Ama geri almıştı parasını. Allah'tan ümit kesilmez, siz elinizden geleni yapın da.
Hem belki de gitmemek daha hayırlıdır. Yillar önce bizim ufak tefek aksiliklerle kaçırdığımiz ve bir sonrakine bindiğimiz trende ölümlü kaza meydana gelmişti . Her şey nasip
ben kasada calisirken yemege cikinca baska bir personel musterinin kartindan 85 yerine 885 cekiyor.
musteri daha biz aksam gun sonu almadan farkedip bankayi ariyor.
banka slipteki is yeri kodundan bize ulasti
yanlis cekim oldugunu teyit etti islemi iptal ettik.
sabah bayan gelip normal meblayi cektirdi bize
yani banka sizin beyaninizi esas alip muhtemelen yapilmasi gereken diger detayli arastirmayi yapip parayi size tekrar aktartir diye düsünuyorum.
sabah bankaya gittik. Siparisler daha onaylanmamis Durumu hemen farkedip kartlari iptal ettigimiz icin paramiz geri iade olacakmis. Gec farketseydik odemek zorunda birakacaklardj bizi. Cok sukur sorun yok 10 gun icinde donus yapilacak dediler
sabah bankaya gittik. Siparisler daha onaylanmamis Durumu hemen farkedip kartlari iptal ettigimiz icin paramiz geri iade olacakmis. Gec farketseydik odemek zorunda birakacaklardj bizi. Cok sukur sorun yok 10 gun icinde donus yapilacak dediler