- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.571
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Taksitlendirme yaptirdik kara listeye girmiyorsunuz odedikce kredi puaniniz yukseliyor.Taksitlendirmemizin bitiminde kredi cekebilecek puana yukselmistik ve kredi cektik.
Taksitlendirme surecinde kartlar kapaniyor bilginiz olsun ama notunuz aksine artiyor.
Krediyi yeniden yapılandırmış olacaksınız kredi notunuzu etkilemez. Şu anki haliyle ödeyememek etkiler ama kredi notunuzu.
Sanmıyorum ya. Sonuçta bu verilmiş bir hak,geçen gün yüklü yaptığım alışveriş için bankam mesaj gönderdi şu kadar vade farkıyla 4e bölmek istiyorsanız mesaj atın diye. Bankalar zaten normalde yapılan alışverişi bile (yüklü miktarsa özellikle)taksitlendirmeye yöneliyorlar. Yinede banka ile görüşmek gerek diye düşünüyorum,en net cevabı onlar verir.Kredi değil kredi kartını yapılandırmak istiyorum fark eder mi ? İnternette kart yapılandırmayı araştırdım epey olumsuz yazılmış korktum bu sebeple.
Sanmıyorum ya. Sonuçta bu verilmiş bir hak,geçen gün yüklü yaptığım alışveriş için bankam mesaj gönderdi şu kadar vade farkıyla 4e bölmek istiyorsanız mesaj atın diye. Bankalar zaten normalde yapılan alışverişi bile (yüklü miktarsa özellikle)taksitlendirmeye yöneliyorlar. Yinede banka ile görüşmek gerek diye düşünüyorum,en net cevabı onlar verir.
Bu islerden pek anlamam ama size tavsiyem esinizle bu konularda gizli sakliniz olmasin. Sonrasinda ciddi sorunlara sebep olabilir. Cesaretinizi toplayin ve daha fazla gecikmeden lütfen konusun. Burdan benim bile icime dert oldu valla.
anliyorum ama esas guven zedelenmesi bu durumu gec ogrenmesiyle olur. Cevremizde bunun ornegi oyle cok ki... Hatta esimin bir arkadaşı adina esim kredi çekmişti karisi ogrenmesin diye. En sonunda ortaya çıktı ve kadin bosandi. Küçük bir problem büyüdü yani. Hem esler arasinda yük olmak diye bir sey olmaz.Vallahi çok haklısınız. Maddi konularda malesef çok sorumsuzum. Çalışmadığım dönemde lükslerimden vazgeçmediğim için oldu zaten böyle. Eşim zaten biliyor maddi olarak bu huyumu ama onun güvenini yitirmek de istemiyorum hiç. Zaten ona yük oluyorum. Aslında amacım işe girdiğim zaman ödeme planlarım ile beraber konuşmak ona yük olmak istemediğim için böyle işlere girdiğimi söylemek. İnşallah bir çalışmaya başlasam artık.
Kredi kullanirsiniz zaten puaniniz iyiyse ama kredi karti yapilandirmasinda kredi karti kullanilmiyor.Ayni bankada kredi vermez bence.Teşekkürler bilgi için. Ama atıyorum 36 ay taksit yaptım o kadar ay kredi kullanamaz mıyım ? Her tür kredi / avans durumu bloke mi oluyor ?
anliyorum ama esas guven zedelenmesi bu durumu gec ogrenmesiyle olur. Cevremizde bunun ornegi oyle cok ki... Hatta esimin bir arkadaşı adina esim kredi çekmişti karisi ogrenmesin diye. En sonunda ortaya çıktı ve kadin bosandi. Küçük bir problem büyüdü yani. Hem esler arasinda yük olmak diye bir sey olmaz.
yok adam evlenirken ailesi destek olmadi, esine bunu soyleyemedi, altınları falan kendi aldi esime çektirdigi krediyle. Bastan ona da cok soyledik esine yalan soyleme diye. Kadin bunca yil bana yalan soyledin dedi ve gitti.Adam kumar falan mı oynamıştı acaba ? Kadın da çok vicdansızmış