alıpta napacaksın boşver alma biz kadınlar taksit yapan herşeye bayılırız ama o taksitleri ödeyememek var bırde insanı bunalıma sokar nice ölümler bu kredi kartından ALLAH korusun işine karışmak gbı olmasın ama bnce alma ögrenciymişsin bütçeni zorlama aileni üzmee
benim de var maksimum öğrenci kartım şuana kadar bi sorun olmadı borcunu bitirrisem olmaz umarım
hsbc öğrenci için kredi kartı veriyo diye biliyorum onu bi araştır istersen
Arkadasım amacım yargılamak degıl ama daha ogrencıyken neden gırdın banka ıslerıne?Hem de babandan habersız..Bu bankalar hıc de masum degıller babam esnaf zırt pırt gelırler her bankadan bır suru kart bırakırlar bankacılar tabıı az gecıktır hemen mımlerler maalesef..Yarın bırgun evlenırsın kredı almak ıstersın bu gıbı sebeplerden vermezler Allah korusun..Bence babanın ek kartını al cok da lazımsa
kendimi damga yemiş gibi hissediyorum
kendimi damga yemiş gibi hissediyorum
banada taksit yaparken verdiler kredikarti ,korkumdan dolaba attim kullanmiyorum:18:
istemiyorum kart mart dedim, olmaz alacan dediler:26:
öncelikle mrblar :) hmn konuya giriyim çünkü çok zor durumdayımbnm iş bankası kredi kartım vardı 6 ay önce borcunu ödemeyi geciktirdigim içn kartımı iptal ettiler hemn borcumun hepsini toptan ödedim bitirdim gecen ay yapıkredi play karda basvurdum bana kredi kartı vermediler bn daha ögrenciyim hiç bi banka bana kredi kartı vermez mi yada bnmle aynı durumda olupta kredi kartı alan var mı bilgilendirirseniz cok sevinirim :26: babamında haberi yoktu kredi kartından ya bna simdi birden hesap acmaya kalkarsa durumumu ögrenirse oofff şimdiden herkse tşkler
bencede hiç bulaşma bak bana genç yaşımda neler geldi başıma napıcaamıda bilmiyorum şimdi :44: en iisi nakit napalım biseyide cok istiyosak para biriktirip alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?