Kızlar iki hafta önce yüksek fiyatlı bi telefon aldım Bu ekstrede ödeyeceğiz, şimdi bi telefon daha alıcam, o da bu ekstreye gelmesin diye hesap kesim tarihini bekledim Tarih 8'i yazıyor sistemde, 8 oldu, 9 oldu online şubede hala mayıs ekstresi çıkmamış, hesap kesilmiş gibi görünmüyor alsam gelecek aya kalır mı? Acelem de var böyle bekletti beni ya, kargo pazartesiye kalacak vakit kaybedersem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kredi kartı hesap kesim tarihi
- Konu Sahibi Fnfrl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dönem içi hareketler kısmında hala önceki ayın alışverişleri görünüyor Alırsam o da bu aya eklenecek gibi geldi :)Eğer hesap kesim 8 ise alabilirsin ödeme diğer ay başlar
- 1 Mayıs 2016
- 117
- 77
- 28
- 35
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Anlamıyorum bu işlerden pek Zaten böyle hesap kesim tarihi vs bu kadar önemli olmamıştı daha önce :) kart babamın Öyke oluyorsa arayayım :) teşekkürlerMusteri hizmetlerini arayip kredi karti ekstreni dinlesen anlarsin kesilip kesilmedigini
Taksitle değil işte Şkş hafta önce bi telefon aldım tek çekim, öbürü de bu ay olursa zorlayacak ödeme açısından ından dedimTelefon taksitle alınmıyor artık diye biliyorum
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Kart numarani sifreni ister sistemAnlamıyorum bu işlerden pek Zaten böyle hesap kesim tarihi vs bu kadar önemli olmamıştı daha önce :) kart babamın Öyke oluyorsa arayayım :) teşekkürler
Onlari girince secenekleri dinle kredi karti bilgilerini tusla sonra ekstre bilgilerini
İlk once hesap kesim tarihi soyler sonra bir sonraki hesap kesim tarihini toplam borcunu limitini falan soyler dikkatli dinlersen kacirmazsin
Bunlar online işlem uygulamasında yazıyor zaten Ekstre kesilmemiş görünüyor, önceki ödediğimiz ekstre duruyor daha :/Kart numarani sifreni ister sistem
Onlari girince secenekleri dinle kredi karti bilgilerini tusla sonra ekstre bilgilerini
İlk once hesap kesim tarihi soyler sonra bir sonraki hesap kesim tarihini toplam borcunu limitini falan soyler dikkatli dinlersen kacirmazsin
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
8 i ctesiye falan gelse hesap kesim tarihi degisebiliyor bazi bankalarda yoksa zirt pirt degiscek bisey degilBunlar online işlem uygulamasında yazıyor zaten Ekstre kesilmemiş görünüyor, önceki ödediğimiz ekstre duruyor daha :/
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Hesap kesim tarihinin ayın 8'i olduğuna emin misiniz?
Hangi sistemde yazıyor bu?
Eğer internet şubesi ise kredi kartlarım menüsünü iyice inceleyin.
Bir sonraki kesim tarihi, bir sonraki son ödeme tarihi diye bile yazıyor benimkilerde.
Sizde de bir yerlerde yazıyor olması lazım.
Bir sonraki kesim tarihi, bir sonraki son ödeme tarihi diye bile yazıyor benimkilerde.
Önceki ödenmiş olan ekstrede hesap kesim tarihi 8 mayıs yazıyorHesap kesim tarihinin ayın 8'i olduğuna emin misiniz?
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Önceki ödenmiş olan ekstrede hesap kesim tarihi 8 mayıs yazıyor
O zaman 8 Haziran'dır.
Son ödeme günü hafta sonuna gelince değişebiliyor ama kesim tarihi değişmiyor.
Tamam iki kişi aynı yorumu yapıyor Size güvenip alıyorum o zman :)O zaman 8 Haziran'dır.
Son ödeme günü hafta sonuna gelince değişebiliyor ama kesim tarihi değişmiyor.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Tamam iki kişi aynı yorumu yapıyor Size güvenip alıyorum o zman :)
Güle güle kullanın o zaman