• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı hesap kesim tarihi

Fnfrl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
233
252
18
31
Kızlar iki hafta önce yüksek fiyatlı bi telefon aldım Bu ekstrede ödeyeceğiz, şimdi bi telefon daha alıcam, o da bu ekstreye gelmesin diye hesap kesim tarihini bekledim Tarih 8'i yazıyor sistemde, 8 oldu, 9 oldu online şubede hala mayıs ekstresi çıkmamış, hesap kesilmiş gibi görünmüyor alsam gelecek aya kalır mı? Acelem de var böyle bekletti beni ya, kargo pazartesiye kalacak vakit kaybedersem

Musteri hizmetlerini arayip kredi karti ekstreni dinlesen anlarsin kesilip kesilmedigini

Musteri hizmetlerini arayip kredi karti ekstreni dinlesen anlarsin kesilip kesilmedigini
Anlamıyorum bu işlerden pek Zaten böyle hesap kesim tarihi vs bu kadar önemli olmamıştı daha önce :) kart babamın Öyke oluyorsa arayayım :) teşekkürler

Anlamıyorum bu işlerden pek Zaten böyle hesap kesim tarihi vs bu kadar önemli olmamıştı daha önce :) kart babamın Öyke oluyorsa arayayım :) teşekkürler
Kart numarani sifreni ister sistem
Onlari girince secenekleri dinle kredi karti bilgilerini tusla sonra ekstre bilgilerini
İlk once hesap kesim tarihi soyler sonra bir sonraki hesap kesim tarihini toplam borcunu limitini falan soyler dikkatli dinlersen kacirmazsin

Kart numarani sifreni ister sistem
Onlari girince secenekleri dinle kredi karti bilgilerini tusla sonra ekstre bilgilerini
İlk once hesap kesim tarihi soyler sonra bir sonraki hesap kesim tarihini toplam borcunu limitini falan soyler dikkatli dinlersen kacirmazsin
Bunlar online işlem uygulamasında yazıyor zaten Ekstre kesilmemiş görünüyor, önceki ödediğimiz ekstre duruyor daha :/

Hesap kesim tarihinin ayın 8'i olduğuna emin misiniz?
Hangi sistemde yazıyor bu?

Eğer internet şubesi ise kredi kartlarım menüsünü iyice inceleyin.
Bir sonraki kesim tarihi, bir sonraki son ödeme tarihi diye bile yazıyor benimkilerde.

Sizde de bir yerlerde yazıyor olması lazım.

Hesap kesim tarihinin ayın 8'i olduğuna emin misiniz?
Hangi sistemde yazıyor bu?

Eğer internet şubesi ise kredi kartlarım menüsünü iyice inceleyin.
Bir sonraki kesim tarihi, bir sonraki son ödeme tarihi diye bile yazıyor benimkilerde.

Sizde de bir yerlerde yazıyor olması lazım.
Önceki ödenmiş olan ekstrede hesap kesim tarihi 8 mayıs yazıyor

Back
X