- Konu Sahibi usuyenprenses
-
kız kardeşimin umrunda değil para biriktiricem diye market alışverişi bile yapmaz benim suçum neÇekme tabi ki kusura bakma da annen de bir garip onu aldatan adam için kızına kredi çekmesi için baskı yapıyor
sen iyi alıştırmışsın bunları olan sana olur sonra
neymiş çok borcu varmış hergün alkol alıyor içkiye para vereceğine içme diyorum ooo neler diyor hep ben kabahatliyimAnneniz aldatildiktan sonra tarlayi satmak istiyor da niye bosanmak istemiyor?Saka gibi bide adamin uzuldugunu umursuyor.Sizi banka olarak goruyor babaniz.Nasilsa ben buna baktim ilerde parasini alirim diye dusunen ebeveynlere ornek.Cekmeyin bence cocuklari cok dusunuyosa kendi parasiyla yapsin yapacagini sizin sirtiniza yukleyerek degil.
diğer krediyi para biriktirip kapatmıştım ben öğrenir mi acabakredin varken kredi çıkmaz
baktım kredi puanım düşükmüş vermiyorlar de
Evin babasi sen degilsin.Ne ala memleket adam icmeye aldatmaya gidiyo da krediyi senden istiyo.Soyle olsa mesela cidden gerekli biseyler icin borc yapmis olsa parayi har vurup harman savurmasa sen zaten yardimci olmak istersin bence.neymiş çok borcu varmış hergün alkol alıyor içkiye para vereceğine içme diyorum ooo neler diyor hep ben kabahatliyim
annem ayrı bir garip olaydan sonra evi terketmeye kalktım hüngür hüngür ağladı ama nasıl ağlamak dayanamadım ben de gelicem dedi akrabalarım zaten senin yüzünden yuva dağılacak dediler gidemedimİnsanın babasına bile güvenmemesi gereken durumlardan biri işte. Diğer kredinin ödemeleri bitti mi ki, ikinci bir kredi istiyor anlayamadım? Babanızın azıcık utanma duygusu, vicdanı olsa, yaptığı şeylerden sonra gelip bir daha kredi çekin diyemezdi size. Demek ki öyle bir karakterde değil. Yerinizde olsam asla ama asla çekmezdim.
Ne yazık ki annenizin psikolojisi de yerinde değil. Sizi hakkımı helal etmem diye tehdit edene kadar, babanıza yol vermesi gerekirdi çoktan.
zaten seni öldürürüm diye tehdit ediyor sinirlenip bir şey yapmasından biraz korkuyorumaraba alacağım dersen alamazsın
al ben araba aldım borcum var deyin
söyledim ısrar ısrar daha önce de aynısını yaptılar para vermeyince en kötü benim babama para verince kızı oluyorumÇekmeme gibi bir şansınız var mı?
Benim anladığım istemeseniz de zaten çekeceksiniz de anne babanıza bir şey söyleyemiyorsunuz, bize anlatıyorsunuz.
babanın ahı tutar deyip duruyor annem ben de rabbim günah yazar diye korkuyorumBen mi çok gaddarım en ufak şeyde sana hakkımı helal etmiyorum deseler etmezseniz etmeyin deyiveririm.
Bence ben çektim şimdi başkası çeksin de sıyrıl işin içinden.
diğer krediyi para biriktirip kapatmıştım ben öğrenir mi acaba
ya babam seni öldürürüm diye tehdit ediyor sinirli anında yapabilir gelip nerede olsan bulur vururum seni diyor.Sen bence ayrı eve çık kaç kurtul yoksa daha çok söğüşleneceksin.
Babana da sen karıyla kızla ye diye ben sıkıntıya giremem krediyi o...ların çeksin de.
Evde kalacaksan da arabayı hemen al bence .
Evet doğru demiş akrabalarınız, babanızın aldatması değil, siz yıkabilirsiniz o evliliği ancak. İnsanlardaki kafaya bak...annem ayrı bir garip olaydan sonra evi terketmeye kalktım hüngür hüngür ağladı ama nasıl ağlamak dayanamadım ben de gelicem dedi akrabalarım zaten senin yüzünden yuva dağılacak dediler gidemedim
sanırım haklısın ama babam bizi sürekli tehdit ediyor zarar verir diye korkuyorumEğer çekersen krediyi annen hakkını helal etmeyecek diye mi cekeceksin? Annen babanın uzulmesine üzülüyor diye mi cekeceksin?
annen gibi o üzülür bu kırılır diye yasarsan ilerde annen gibi güçsüz bir kadın olursun.
inşallah olmazÇekmek zorunda değilsin.
Benım başımdada var bıtane ama benım kı kv de.
Kenardakı paranızı ve maaşınızı bana vermesenız hakkımı helal etmem dedi. Vermedik binbir turlu beddua etti. Allaha şükür iyiyiz bize bişe olmadı.
kac paralık bi kredi olucak peki bu bide neden sadece sen cekiyosun hadi sen cektin parayı yine baban mı ödicekMerhaba çok uzatmadan hemen anlatıcam.
Benim çektiğim krediyle bir tarla aldık. Araba hayalim vardı zorla elimden alıp babam kredi aldı.
Zorla derken annem hakkımı helal etmem gibi bir şey dedi diye verdim.
Sonra babam ben emekli maaşımdan ödeyeceğim dedi ödüyordu senin üzerine asla yapmam kardeşlerinin de hakkı var dedi iyi tamam annemin üzerine olsun dedim.
O tarlaya ev yaptık.
Babam annemi o tarlada aldattı. Annem bunu öğrendi ayrıl dedik ayrılmadı
Şimdi annem o tarlanın satılmasını istiyor.
Babam diğer kredimi ödüyordu ben babama tepki aldım konuşmuyorum diye kalan borcu ödemiyor.
Şimdi başka tarla alacakmış daha büyük çocuklar kredi çeksin o tarlayı satmadan alalım demiş.
Konuşmuyorum ben babamla neyse dün bize dedi kredi çekin de tarla alalım kız kardeşim ben çekemem bana vermiyorlar dedi, ona bir şey demedi.
Sonra ben son olayından sonra kredi mredi çekmem sana dedim.
Gitti bu odasına.
Annem geldi sonra çek falan dedi baban kredi çekmenizi istiyor sen öyle söyleyince üzüldü dedi
Sizin için uğraşıyor dedi.
Babam biz ona tepki alıp maaşımızı vermeyi kesince bu olaydan sonra işte elektrik ödemiyor su ödemiyor market pazar yapmıyor artık.
Benim umrumda değil yeni bir yer.
Neymiş çok değerlenecekmiş banane ya ileri de mal yüzünden kavga edeceğime hiç olmasın daha iyi.
Hem nasıl güveneyim ben bu adama başka karılara para yedirdikten sonra.
Babamın yüzsüz yüzsüz kredi çek demesi annemin sizi düşünüyor değerlenecek ya oralar size kalacak çek demesi.
Ay delireceğim ya delireceğim.
Kredi çekip araba almak istiyorum kendime eminim babam gene buna engel olacak.
Bıktım hiçbir hayalimi yaşamama izin vermiyor.
ezik gibi duruyor sinir oluyorum hayır annem çalışıyor kız kardeşim çalışıyor ben çalışıyorum zaten evi biz geçindiriyoruz babamın yardımı yok artık amacı neyse acabaBu mevzuda annenin tutumu çok ilginç, hakkımı helal etmem demesi, aldatıldığı adam için üzülüp size duygu sömürüsü yapması.
Sanırım anneniz tam ataerkil ailede ikinci sınıf muamele görmüş bir kadın. Evlatlarından önce hala daha kendini aldatan kocasını ön planda tutuyor.
Bence önce annenizin psikolojisini düzeltmek için çabalayın, sonra da alayına resti çekin.
30 bin tl yok ben ödücem 30 bin annem 30 bin kız kardeşim çekecekmişkac paralık bi kredi olucak peki bu bide neden sadece sen cekiyosun hadi sen cektin parayı yine baban mı ödicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?