Kredi çekmek zorunda mıyım ya ?

neymiş çok borcu varmış hergün alkol alıyor içkiye para vereceğine içme diyorum ooo neler diyor hep ben kabahatliyim

neymiş çok borcu varmış hergün alkol alıyor içkiye para vereceğine içme diyorum ooo neler diyor hep ben kabahatliyim
Evin babasi sen degilsin.Ne ala memleket adam icmeye aldatmaya gidiyo da krediyi senden istiyo.Soyle olsa mesela cidden gerekli biseyler icin borc yapmis olsa parayi har vurup harman savurmasa sen zaten yardimci olmak istersin bence.

annem ayrı bir garip olaydan sonra evi terketmeye kalktım hüngür hüngür ağladı ama nasıl ağlamak dayanamadım ben de gelicem dedi akrabalarım zaten senin yüzünden yuva dağılacak dediler gidemedim

Çekmeme gibi bir şansınız var mı?
Benim anladığım istemeseniz de zaten çekeceksiniz de anne babanıza bir şey söyleyemiyorsunuz, bize anlatıyorsunuz.
söyledim ısrar ısrar daha önce de aynısını yaptılar para vermeyince en kötü benim babama para verince kızı oluyorum

diğer krediyi para biriktirip kapatmıştım ben öğrenir mi acaba

kimseye demezsen öğrenmez canım
eğer bankada tanıdığı yoksa hesabın hakkında bilgi verilmesi yasak
bilgi verirlerse öğrenir
yada geç ödedim beni kara listeye aldılar dersin
o yüzden kredi puanım düştü
puanım yükselene kadar çekemem dersin

Sen bence ayrı eve çık kaç kurtul yoksa daha çok söğüşleneceksin.

Babana da sen karıyla kızla ye diye ben sıkıntıya giremem krediyi o...ların çeksin de.

Evde kalacaksan da arabayı hemen al bence .
ya babam seni öldürürüm diye tehdit ediyor sinirli anında yapabilir gelip nerede olsan bulur vururum seni diyor.
Tüm bunlara rağmen doğum günümde gene dışarı çıkmama izin vermedi diye arkadaşımda kaldım annem hüngür hüngür ağladı ben de giderim evden dedi dayanamadım babam o gün eve çok geç gelmiş farketmemiş evde olmadığımı annem nolur baban fark etmeden geri gel dedi kardeşim ağladı sensiz evin tadı yok diye eve geri döndüm

annem ayrı bir garip olaydan sonra evi terketmeye kalktım hüngür hüngür ağladı ama nasıl ağlamak dayanamadım ben de gelicem dedi akrabalarım zaten senin yüzünden yuva dağılacak dediler gidemedim
Evet doğru demiş akrabalarınız, babanızın aldatması değil, siz yıkabilirsiniz o evliliği ancak. İnsanlardaki kafaya bak...
Hayatınızı karartmak istemiyorsanız kimin ne dediğine bakmayın, kendiniz için yaşamaya başlayın. Araba mı alacaksınız alın, evden mi ayrılacaksınız ayrılın. Yoksa duygu sömürüsü yapa yapa sonsuza kadar bu sömürü böyle gider. Gerçekten ağır şeyler yaşadıklarınız ama çaresi de bu bana göre. Ne diyeyim, Allah kolaylık ve sabır versin.

sanırım haklısın ama babam bizi sürekli tehdit ediyor zarar verir diye korkuyorum

Sizin için ugrasiyor ne??
Bende annemden hep bu lafi duydum uğraşmak zorundalar demi yani
Zorla kredi çekmek zorunda değilsin kzim gerekirse o evden ayrilmalisin Yoksa daha fazla isterler

kac paralık bi kredi olucak peki bu bide neden sadece sen cekiyosun hadi sen cektin parayı yine baban mı ödicek

ezik gibi duruyor sinir oluyorum hayır annem çalışıyor kız kardeşim çalışıyor ben çalışıyorum zaten evi biz geçindiriyoruz babamın yardımı yok artık amacı neyse acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…