KRDİ danası bebişine kavuştu:)

Sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun a.s.

ALLAH ım analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin opuyorumnanaktan​

hayırlı olsun
Rabbim analı babalı büyütsün
çok sevindim başlığı görünce
:1hug:

doğurdu mu sonunda?zemuszemus
çok ağırlaştım, şiştim diyordu kurtulmuş çok şükür..
Allah analı babalı büyütsün..

Krediciğim anneliğini kutluyorum. Zeynep bebek hoş geldin Dünyaya. Yıllar sana hep mutlu ve güzel şeyler göstersin.
bebek_pastas_.jpg

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hamileliğim boyunca desteğini esirgemeyen efenim çiçek gönderen telefon eden herkese çok çok çok teşekkürler a.s.

Hakketten hiç bitmeyecek zannettiğim bi hamilelikti biraz uzatmaları oynadık ama çok şükür bitti gitti. Dünya güzeli bi kızım var anası gibi simsiyah uzun saçlı boncuk boncuk siyah gözlü ve ne istediğini bilen. Basıyo yaygarayı yeminlen :ecrin_bebek:

Bu kadar tuttuktan sonra yine de fındık kadar doğurdum ama işallah çabuk büyür hepinizi çok öptüm tekrar tekrar sağoluna.s.

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hamileliğim boyunca desteğini esirgemeyen efenim çiçek gönderen telefon eden herkese çok çok çok teşekkürler a.s.

Hakketten hiç bitmeyecek zannettiğim bi hamilelikti biraz uzatmaları oynadık ama çok şükür bitti gitti. Dünya güzeli bi kızım var anası gibi simsiyah uzun saçlı boncuk boncuk siyah gözlü ve ne istediğini bilen. Basıyo yaygarayı yeminlen :ecrin_bebek:

Bu kadar tuttuktan sonra yine de fındık kadar doğurdum ama işallah çabuk büyür hepinizi çok öptüm tekrar tekrar sağoluna.s.

kızımm benim zıpamda 3070 doğdu
ama ben aldım 10 kilo sen aldın 30 kilo:)
nasıl verecen o kiloları pek meraktayımm

ev telini yaz özelimee

Ben bilgisayar başında doğurur diyodum emme hastanede doğurdu.
dinarsuya sağlıklı,uzun ve bol gülücüklü ömür verir Rabbim inşallah

Açıkcası ben de meraktayım. Hala ağza alınmayacak bi kilodayım:çok üzgünüm:
Gerçi eve geldim geleli yane bir haftada 4 kilo gitti sadece her hafta 4 kilo gitse yakında insan içine çıkabilcek kıvama gelirim ama şu anda kimse görmesin beni bi mağaraya kapatcem kendimi:çok üzgünüm:

Gerçi eve geldim geleli yane bir haftada 4 kilo gitti sadece her hafta 4 kilo gitse yakında insan içine çıkabilcek kıvama gelirim ama şu anda kimse görmesin beni bi mağaraya kapatcem kendimi:çok üzgünüm:

isabetli kararkaydirigubbakcemile4
sen git dinarsuyum çıksın insan içine

Dağılın başımdan kızım hiçbiriniz benim gibi doğum yapamazsınız. Kilo vermekmiş şeheerli kadın işi onlar ben anadolu kadınıyım kızım:1closedeyes:
Saat 14'te 'Zuhal topal'la izdivaç'ı izliyodum saat 15:08'de doğurmuş odamdaydım. Ertesi gün de tarlada çalışcek kıvamdaydım naberalsanaalsanasmile
Hanginiz bu kabiliyettesiniz acep yane sözüm ayn danası ve de tosbaaya ve de mümkünse kuzum'a:kahve:

krdi denilen şahsiyet
elimde materyal varda
ben mi bebe sahıbı olmuyom ulan
evlendim hamileyim haberlerini veririm bi gün elbet
hem kilo almam hemde paşalar gibi dogururum
yani sanırsam belki

aaa :lepi:

hayırlı evlat olsuın çok sevindim ya
darısı başımıza hayırlısıyla

analı babalı büyüsün inş :ecrin_bebek:

benimle aynı gün doğmuş kaydirigubbakcemile4

annemin adını almışş tesadüfün böyleesiiiii ohaoldumsmile

Recep İvedik kadın versiyonusun erzu sensempatiksalakcinni
Dağılın başımdan kızım hiçbiriniz benim gibi doğum yapamazsınız. Kilo vermekmiş şeheerli kadın işi onlar ben anadolu kadınıyım kızım:1closedeyes:
Saat 14'te 'Zuhal topal'la izdivaç'ı izliyodum saat 15:08'de doğurmuş odamdaydım. Ertesi gün de tarlada çalışcek kıvamdaydım naberalsanaalsanasmile
Hanginiz bu kabiliyettesiniz acep yane sözüm ayn danası ve de tosbaaya ve de mümkünse kuzum'a:kahve:

Kızım ben senin gibi özel hastanelerde e bebek gül bebek doğurmadım. Asıl anadolu kadını benim uleyn. SSk gibi biryerde doğum yapmayı göze almış bir kadınım ben hemde 2 kere.ohaoldumsmile

hee bu arada hala ısrar ediyom Zeynep kız sana hiç benzemiyor, hastanede kesin karıştı bebe. Ağzı burnu düğme gibi maşallah, anası gibi ayrık değil.sempatiksalakcinni

Ayn, feyste resimleri var Zeynep'in bi bakuve:asigim:, aşık olursun kanımcaboshayallersmile

Haydi komple KK'nın gözü aydın..
O miniğide öpüyorum çok:asigim:

Di mi doğuramicem diye tüm kk strese girmişti. Çok teşekkür ederima.s.

Çok teşekkür ederim zeytingözlü inşallah iyi bi kız hayırlı bi evlat olur. Zeynep adı hiçbi zaman eskimez ve tanıdığım tüm zeynepleri çok seviyorum inşallah benim kızım da o kıvamda bişi olur. a.s.

Lady34 Allah sana da nasip etsin inşallaha.s.

Recep İvedik kadın versiyonusun erzu sensempatiksalakcinni

Kızım ben senin gibi özel hastanelerde e bebek gül bebek doğurmadım. Asıl anadolu kadını benim uleyn. SSk gibi biryerde doğum yapmayı göze almış bir kadınım ben hemde 2 kere.ohaoldumsmile

hee bu arada hala ısrar ediyom Zeynep kız sana hiç benzemiyor, hastanede kesin karıştı bebe. Ağzı burnu düğme gibi maşallah, anası gibi ayrık değil.sempatiksalakcinni

Ayn, feyste resimleri var Zeynep'in bi bakuve:asigim:, aşık olursun kanımcaboshayallersmile

Kızım açtırma ağzımı. Ben ilk doğumunu kendi kendine yapmış ne doktor ne de doğru dürüst hemşire görmüş biriyim. Özel hastane de sanki epidural yaptırdım. Çok çok daa az bağırdım. Ha bi de doğurcem doktorum gelmedi diye hemşire doğurmama müsade etmiyor. Len bırakın doğurcem diyorum ıkınmaaa diyo eliynen bebeği geri itiyo nerdeyse. Bana kalsa doktora bile gerek yoktu:delphin:
Kötü tarafı kağan'da dikişim yoktu. Doktorum gelir gelmez direkt kesti nan kuzu. Sonra da 45 dk dikti beni. Yağmurluk diyo ki merak etme eskisinden daa güzel oluyo işallah 40 gün sonra görcez-tatlicadiarzu-

allahım zeynep durunun bahtını açık etsin anne babasıyla sağlıcakla büyümek nasip edeer inşallah hoşgeldin bebek ....

Back