Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hamileliğim boyunca desteğini esirgemeyen efenim çiçek gönderen telefon eden herkese çok çok çok teşekkürler a.s.
Hakketten hiç bitmeyecek zannettiğim bi hamilelikti biraz uzatmaları oynadık ama çok şükür bitti gitti. Dünya güzeli bi kızım var anası gibi simsiyah uzun saçlı boncuk boncuk siyah gözlü ve ne istediğini bilen. Basıyo yaygarayı yeminlen :ecrin_bebek:
Bu kadar tuttuktan sonra yine de fındık kadar doğurdum ama işallah çabuk büyür hepinizi çok öptüm tekrar tekrar sağoluna.s.
Açıkcası ben de meraktayım. Hala ağza alınmayacak bi kilodayım:çok üzgünüm:
Gerçi eve geldim geleli yane bir haftada 4 kilo gitti sadece her hafta 4 kilo gitse yakında insan içine çıkabilcek kıvama gelirim ama şu anda kimse görmesin beni bi mağaraya kapatcem kendimi:çok üzgünüm:
Açıkcası ben de meraktayım. Hala ağza alınmayacak bi kilodayım:çok üzgünüm:
Gerçi eve geldim geleli yane bir haftada 4 kilo gitti sadece her hafta 4 kilo gitse yakında insan içine çıkabilcek kıvama gelirim ama şu anda kimse görmesin beni bi mağaraya kapatcem kendimi:çok üzgünüm:
Dağılın başımdan kızım hiçbiriniz benim gibi doğum yapamazsınız. Kilo vermekmiş şeheerli kadın işi onlar ben anadolu kadınıyım kızım:1closedeyes:
Saat 14'te 'Zuhal topal'la izdivaç'ı izliyodum saat 15:08'de doğurmuş odamdaydım. Ertesi gün de tarlada çalışcek kıvamdaydım naberalsanaalsanasmile
Hanginiz bu kabiliyettesiniz acep yane sözüm ayn danası ve de tosbaaya ve de mümkünse kuzum'a
Haydi komple KK'nın gözü aydın..
O miniğide öpüyorum çok:asigim:
Recep İvedik kadın versiyonusun erzu sensempatiksalakcinni
Kızım ben senin gibi özel hastanelerde e bebek gül bebek doğurmadım. Asıl anadolu kadını benim uleyn. SSk gibi biryerde doğum yapmayı göze almış bir kadınım ben hemde 2 kere.ohaoldumsmile
hee bu arada hala ısrar ediyom Zeynep kız sana hiç benzemiyor, hastanede kesin karıştı bebe. Ağzı burnu düğme gibi maşallah, anası gibi ayrık değil.sempatiksalakcinni
Ayn, feyste resimleri var Zeynep'in bi bakuve:asigim:, aşık olursun kanımcaboshayallersmile