bebegem BEBEĞİMİ VER RABBİM Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2009 900 6 11 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #1 Genelde lifler hep aynı model oluyoor.. evet şimdi banyo topları çıktı ....ama liflerin yerini hiç bişey alamaz.. heleki el emeği göz nuru dökülenler.... bunu canım annecim yapmıştı banyomda duruyor..içine pamuk koydum..banyoma değişik hava kattı.... isteyen içine sabun .... tarak ...diş macunu gibi şeylerde koyulabilir....
Genelde lifler hep aynı model oluyoor.. evet şimdi banyo topları çıktı ....ama liflerin yerini hiç bişey alamaz.. heleki el emeği göz nuru dökülenler.... bunu canım annecim yapmıştı banyomda duruyor..içine pamuk koydum..banyoma değişik hava kattı.... isteyen içine sabun .... tarak ...diş macunu gibi şeylerde koyulabilir....
bebegem BEBEĞİMİ VER RABBİM Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2009 900 6 11 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #2 sanırım başlık birazcık yanlış olmuş kıravat desenli pamukluk olacaktı... neyse idare edin...
bizsizegeldikbitlendik Defne'nin anasııııı :)) Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 2.114 14 11 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #3 kaydirigubbakcemile3 bende kravat nerede diye bakıyorum :)) güzel olmş cnm benmde çok bunlardan ama evede ıvır zıvır doldurmak istemiyorum hepsi çekmecede yatıyor.
kaydirigubbakcemile3 bende kravat nerede diye bakıyorum :)) güzel olmş cnm benmde çok bunlardan ama evede ıvır zıvır doldurmak istemiyorum hepsi çekmecede yatıyor.
Mxixsra Paşa nın annesi Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2008 12.041 11 11 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #4 iYı FıKıR BEN BU TÜR LıFLERı KULLANAMIYORUM BU ŞEKıLDE DEĞERLENDıREBıLıRıM
zemus Nirvana Kayıtlı Üye 8 Kasım 2008 3.735 20 12 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #5 bundan annede birsürü yapmış bana birde elbise gibi olan var ..
Y Yasii_ çatlak patlak yusyuvarlak Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 3.014 90 12 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #6 zemus .!.: bundan annede birsürü yapmış bana birde elbise gibi olan var .. Genişletmek için tıkla... he kıs benimde var
zemus .!.: bundan annede birsürü yapmış bana birde elbise gibi olan var .. Genişletmek için tıkla... he kıs benimde var
bebegem BEBEĞİMİ VER RABBİM Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2009 900 6 18 Eylül 2009 Konu Sahibi bebegem #7 aslında gerçekten çok kullanışlıı