• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kraft x factor hoppala ve salıncak

halime09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
74
0
46
Aydın
$80173931_tn50_0.jpg

bebebğimin en çok keyif aldığı hoppalasını satıyorum..
çok eğleniyordu içinde, büyüdüğümüz için işimii görmüyor artık ..
kargo dahil 90 tl satıyorum ...kaçırmayın derim :34:

ne kadar düşünüyorsunuz ? arkadaş acaba kargo dahilmi bu fiyata verdi ? keşke onuda yazsa merakettim doğrsu...

son fiyat 80 tl kargo dahil yine

Eki Görüntüle 703521

bebebğimin en çok keyif aldığı hoppalasını satıyorum..
çok eğleniyordu içinde, büyüdüğümüz için işimii görmüyor artık ..
kargo dahil 90 tl satıyorum ...kaçırmayın derim :34:

dalga geçiyorum sanmayın lutfen inanın belki degeri o kadardır daha fazladır ama kargayıda ben vereyım 20 tl de vereyim inanın verebilecegim parayı söyledim sakın yanlış anlamayın

Bence 90 tl tam fiyatidir dogru karar vermissin cnm. Benimde var oglum yasina giricek daha ayiramadik cok seviyor.Bende satarsam 90dan vericem zaten.

sağol canım ..bir arkadaş geldi 50 tlye verdim ben dedii satışımın önüne taş koyup gitti :) hiç sorun yapmıyorumm ama ikinci çocuğuma saklarım bende :)
dalga geçiyorum sanmayın lutfen inanın belki degeri o kadardır daha fazladır ama kargayıda ben vereyım 20 tl de vereyim inanın verebilecegim parayı söyledim sakın yanlış anlamayın

üzgünümm canım mümkün değil :50:

Son düzenleme:
Her urunun bir alicisi vardir cnm.
O tas onun onunede cikar bir gun.
Sana hayirli musteriler o urune o para az bile cunki suan cogu yerde stok yok internettede 250kadar cikiyor fiyatlari.

Arkadasım pazarlık ıcın falan sormuyorum ama e bebek ikinci el de 65 tl ye urun yenk satıldı hangi magazada oldugunu göremedıgımden alamadım evladfe de aynı urunu 80 e satamıyor bırınız ındırım yaparsanız alıcam ama 90 gercekten cok

selam kargo sizden 70 tl kabul ederseniz ben almak istiyorum.bu şartlarda verin evlaefe arkadaşla birini ben birini de sultanzenep alsın herkes mutlu olsun:))iyi günler.

Arkadasım pazarlık ıcın falan sormuyorum ama e bebek ikinci el de 65 tl ye urun yenk satıldı hangi magazada oldugunu göremedıgımden alamadım evladfe de aynı urunu 80 e satamıyor bırınız ındırım yaparsanız alıcam ama 90 gercekten cok

selam kargo sizden 70 tl kabul ederseniz ben almak istiyorum.bu şartlarda verin evlaefe arkadaşla birini ben birini de sultanzenep alsın herkes mutlu olsun:))iyi günler.

kızlar kusura bakmayın yeni gördüm mesajlarınızı ... keşke yardımcı olabilseydim fiyatta... eşim koydu bu son fyat olsun alan olursa amenna yok olmazsa da ikinci çocuğumuza saklarız dedi bu yüzden indirim yapamıyorum kızlar

Back