Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 50 tl ye satmıştım ucuza vermişim demekki (
Eki Görüntüle 703521
bebebğimin en çok keyif aldığı hoppalasını satıyorum..
çok eğleniyordu içinde, büyüdüğümüz için işimii görmüyor artık ..
kargo dahil 90 tl satıyorum ...kaçırmayın derim
Bence 90 tl tam fiyatidir dogru karar vermissin cnm. Benimde var oglum yasina giricek daha ayiramadik cok seviyor.Bende satarsam 90dan vericem zaten.
dalga geçiyorum sanmayın lutfen inanın belki degeri o kadardır daha fazladır ama kargayıda ben vereyım 20 tl de vereyim inanın verebilecegim parayı söyledim sakın yanlış anlamayın
Her urunun bir alicisi vardir cnm.
O tas onun onunede cikar bir gun.
Sana hayirli musteriler o urune o para az bile cunki suan cogu yerde stok yok internettede 250kadar cikiyor fiyatlari.
selam kargo sizden 70 tl kabul ederseniz ben almak istiyorum.bu şartlarda verin evlaefe arkadaşla birini ben birini de sultanzenep alsın herkes mutlu olsun:))iyi günler.
Ay evet arkadasım ya aklımda olmayan urunu cocugum cok guzel oynadı deyıp aklıma soktular :)
Arkadasım pazarlık ıcın falan sormuyorum ama e bebek ikinci el de 65 tl ye urun yenk satıldı hangi magazada oldugunu göremedıgımden alamadım evladfe de aynı urunu 80 e satamıyor bırınız ındırım yaparsanız alıcam ama 90 gercekten cok
selam kargo sizden 70 tl kabul ederseniz ben almak istiyorum.bu şartlarda verin evlaefe arkadaşla birini ben birini de sultanzenep alsın herkes mutlu olsun:))iyi günler.
bu ürünü kaç yaş için kullandınız