Bebek İkinci El kraft twist travel sistem bebek arabası satıyorum

eleaaf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
122
2
temiz kullanılmış bebek arabamızı satıyoruz oto koltuğuyla birlikte 500 tl, yanında emzirme minderi ve biberon ısıtıcısı veriyorum, istanbulun belirli bölgelerine elden teslim yapabilirim.

Canımfiyatı düşürmezsen satamazsın sahibinden.com da bile 300,350tl civarında oto koltuğuyla beraber

300-e350 ye İstanbuldan,İzmirden satanlar var orda tekrar bakın ama sizde haklısınız tabiki arkadaşım pahalıya alınan şeyi ucuza atmak istemez insan ben İzmirden biriyle 300tlye anlaşmak üzereyim sadece kargoya vercekmiş kırılır demişler otobüsle gönderebilirse gönderecek kırmızı twist oto koltuğuyla beraber çok güzel sizede bol şanslar

e bebek arabamı 400 tl ye alıyor fakat hediye çeki verdiği için vermek istemiyorum en kötü ihtimal vericem artık ,sizin için sevindim, ama arabanın tekerleklerine dikkat edin plastik olmasın

e bebek arabamı 400 tl ye alıyor fakat hediye çeki verdiği için vermek istemiyorum en kötü ihtimal vericem artık ,sizin için sevindim, ama arabanın tekerleklerine dikkat edin plastik olmasın

selam arkadaşım valla bende görmüşsündür safety arabamı takım halinde satıyorum ama alan yok nedeni pahalıymış aslında pahalı degilde olabildiğince ucua istiyorlar buda uzaklarda yasayanlardan kaynaklanıyor kargo olay var ya ama bosver ver gitsin ebeke bende sanırım verecem oraya sonra ihtiyacın olan şeyleri alırsın artık oradan ..sana kolay gelsin

Haaa öylemi demeeekkkkk plastik olan normal twist şişme teker olan twist premium mu yoksa?sendeki premiummu?plastik teker kullanışlı değilmi ona göre alayım kargo olayı felç ya elden alacaksın yada işte o arkadaş otobüsle göndereyim diyor tekrar inceliyeyim plastik tekerse almiyim madem teşekkürler canım

Canım nurturia diye bir site var biliyosundur belki orda pazaryeri var üye ol 2.el bebek giysileri,bebek arbası,beşiği vs.herşey satabilirsin anneler ilgileniyorlar alıcı bulursun kraft twistler hep satıldı o sitede

bendeki premium değil geçen e bebekte ikinci el reyonunda satarlarken farkettim tekerlekleri plastik ve çok inceydi benim arabadan çok farklıydı çoğunlukla satanların ilanlarına baktım tekerlekler plastik dikkat et plastikse o kadar para verme derim.

aynen öyle cnm bize e bebek göründü:) hediye çeki cnmı sıkıyor, sattıktan sonra veriyolar hediye çekini o da benim işime gelmiyor çünki araba satılnca oto koltuğu alıcam bebeğim arabanın oto koltuğunu kullanıyor , araba satılana kadar koltuksuz kalıcaz zor olucak,, umarım sende biran önce istediğin fiyata satarsın

Oto koltuksuz satmayı düşünürsen artı fiyatta anlaşırsak arabanı ben alayım canım bize oto koltuğu gerekmiyor var zaten resim yayınlarmısın? sizin arabanın kendi resmini ama int.nettekinden değil

Oto koltuksuz satmayı düşünürsen artı fiyatta anlaşırsak arabanı ben alayım canım bize oto koltuğu gerekmiyor var zaten resim yayınlarmısın? sizin arabanın kendi resmini ama int.nettekinden değil

canm oto koltuğuyla beraber satmayı düşünüyorum, oto koltuğunu napayım sonra ben :)

Bebeğim arabanın oto koltuğunu kullanıyor demişsinde o yüzden sadece arabayı satcaksan madem alayım diğer iş benim olmıycak vazgeçtim plastik tekermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…