Bebek İkinci El Kraft Twist Travel Arabamızı Satıyoruz. Hiç kullanılmamış puset / Takım

kaç haftadır bakıyorum yanlış anlama aynı ürünü istediğim fiyata da buldum iki ke ama geç kaldım alamadım 400 yapmaya hiç mi niyetin yok kardeşim ya belki benim bebegimin kısmeti budur

Merhabalar kızlar kusura bakmayın cevap veremedim ne zamandır. Kusura bakmayın fiyat gerçekten ürüne göre makul.. Dediğim gibi her parçası bütün takımı var ve daha yeni aldım hiç kullanmadım, 400 e verirsem kendi parama yazık olur. Kendim kullanacağım bu gidişle yapacak birşey yok, ucuza gitmesindense biraz idare ederim otobüslerde filan olur biter.. Belki biraz kullanıp hevesimi aldıktan sonra fiyatını düşürebilirim ama tertemiz hiç kullanılmamış arabaya maalesef

Kızlar son mesajımdan kaç ay geçmiş, bu süre zarfında biz arabamızı kullandık az da olsa şimdi fiyatını düşürdük tekrar satışa sunuyorum.. 400 Tl :)

İkili set halinde verilecektir, yağmurluğu battaniyesi yastıkları içinde.

tekeler değişebiliyor mu? ön tekerler de diş kalmamış gördüğüm kadarıyla

ön tekerleklerle öyle kocaman dişler yok zaten normal fotoğraflarına da bakarsanız, hafif hafif görünüyor. Fotoğrafta pek gözükmemiş ama hala gayet belirgin duruyorlar. çok kullanmadım ki nasıl silinebilir.

Istanbulda nerdesiniz?

Merhaba :)

Herkes İstanbul'da olduğunu yazmış ama profilinizde Balıkesir yazıyor.

Eğer İstanbul'daysanız bu arabaya talibim. Tık para ile hemen alacağım. Kaçırmak istemiyorum.
Bu güne kadar söz verdikleri halde bir saat önce satan 3 arabayı kaçırdım.
Bunu kaçırmak istemiyorum.

Neyse geri dönüşde tekrar konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…