kaç haftadır bakıyorum yanlış anlama aynı ürünü istediğim fiyata da buldum iki ke ama geç kaldım alamadım 400 yapmaya hiç mi niyetin yok kardeşim ya belki benim bebegimin kısmeti budur
Merhabalar kızlar kusura bakmayın cevap veremedim ne zamandır. Kusura bakmayın fiyat gerçekten ürüne göre makul.. Dediğim gibi her parçası bütün takımı var ve daha yeni aldım hiç kullanmadım, 400 e verirsem kendi parama yazık olur. Kendim kullanacağım bu gidişle yapacak birşey yok, ucuza gitmesindense biraz idare ederim otobüslerde filan olur biter.. Belki biraz kullanıp hevesimi aldıktan sonra fiyatını düşürebilirim ama tertemiz hiç kullanılmamış arabaya maalesef
Merhaba kızlar. Kızım 6 aylık, şimdiye kadar hep araba koltuğu ile kullandık arabamızı, gerçekten çok rahat kullanabilen bir araba, ayrıca kızımda içinde bayağı rahat etti. Arabamız olmadığı için yazın gezerken otobüste daha küçük kullanabileceğimiz bir bebek arabası almaya karar verdik. Pusetini hiç kullanmadık daha sıfır, ayak örtüsü , yağmurluğu herşeyi var, kış olduğu için zaten evden çok çıkamadık onlarıda hiç kullanmadık. İstanbul İçi elden verebilirim, ürünün ne kadar temiz ve güzel olduğu görerekte anlayabilirsiniz.
Fiyatı ; 500 tl .
Tek elle katlanabilir.
Oturma ünitesi portbebeye dönüştürülebilir.
Oturma ünitesi 180° döndürülerek bebek arabası çift yönlü olarak kullanılabilir.
Ön bar çıkarılabilir.
Oturma ünitesinin eğimi değişik pozisyonlara ayarlanabilir.
ön tekerleklerle öyle kocaman dişler yok zaten normal fotoğraflarına da bakarsanız, hafif hafif görünüyor. Fotoğrafta pek gözükmemiş ama hala gayet belirgin duruyorlar. çok kullanmadım ki nasıl silinebilir.
Herkes İstanbul'da olduğunu yazmış ama profilinizde Balıkesir yazıyor.
Eğer İstanbul'daysanız bu arabaya talibim. Tık para ile hemen alacağım. Kaçırmak istemiyorum.
Bu güne kadar söz verdikleri halde bir saat önce satan 3 arabayı kaçırdım.
Bunu kaçırmak istemiyorum.