Merhaba kızlar. Kızım 6 aylık, şimdiye kadar hep araba koltuğu ile kullandık arabamızı, gerçekten çok rahat kullanabilen bir araba, ayrıca kızımda içinde bayağı rahat etti. Arabamız olmadığı için yazın gezerken otobüste daha küçük kullanabileceğimiz bir bebek arabası almaya karar verdik. Pusetini hiç kullanmadık daha sıfır, ayak örtüsü , yağmurluğu herşeyi var, kış olduğu için zaten evden çok çıkamadık onlarıda hiç kullanmadık. İstanbul İçi elden verebilirim, ürünün ne kadar temiz ve güzel olduğu görerekte anlayabilirsiniz.
Fiyatı ; 500 tl .
Tek elle katlanabilir.
Oturma ünitesi portbebeye dönüştürülebilir.
Oturma ünitesi 180° döndürülerek bebek arabası çift yönlü olarak kullanılabilir.
Ön bar çıkarılabilir.
Oturma ünitesinin eğimi değişik pozisyonlara ayarlanabilir.
hayır değilim kargosu da çok tutar bunun sizi anlıyorum ama siz de beni anlıyorsunuzdur herhalde inanın durumum sıkıntılı olmasa sormazdım tabi siz de kendinizi düşünmek durumudasıız anlıyorum
canım bende seni anlıyorum ama fiyatta düşüm yapmak istemiyorum daha gıcır gıcır çünkü aksesuarları filan tam. Bebeğim büyüdüğü için başlıkta ki hiç kullanılmamış puset yazmıştım o artık iptal :) çünkü dün kullanmaya başlamak mecburiyetinde kaldım onu da. Sanki yeni bebek arabası almış gibi olduk daha güzel geldi :) Satın almak isteyen olursa 500 tl den verebilirim ama olmazsa ben kendim kullanacağım.
Canım merhaba kusura bakma cevap yazamadım. Ne kadar bir indiirim yapabilirim ki kargo zaten çok tutar, kusura bakma lütffen Takım halinde hem büyük hemde ağır kalır..