• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KRAFT TWİST RLX araba tiny love tekmele halısı-dönence **KIŞLIK KADİFE TULUMLAR 8 LİRA**

Merhabalar ilk sayfada 4.tulum vede bebek arabasina talibim. Bebek arabasi ve pusetin korumaliklarida var mi acaba.bide herhangi yerinde ariza deforme vs.

Merhabalar ilk sayfada 4.tulum vede bebek arabasina talibim. Bebek arabasi ve pusetin korumaliklarida var mi acaba.bide herhangi yerinde ariza deforme vs.
Merhaba bebek arabasında hiçbir sorun yok. Ayak örtüsü ve yağmurluğu da var. Yağmurluğu hiç kullanılmadı. Gelip inceleyebilirsiniz. Nerede oturuyorsunuz?

Merhaba bebek arabasında hiçbir sorun yok. Ayak örtüsü ve yağmurluğu Yağmurluğu hiç kullanılmadı. Gelip inceleyebilirsiniz. Nerede oturuyorsunuz?
Konyadayim uzagiz malesef... resimleri buyuterekte inceledim yanlardaki yazilari silindi mi yoksa gunesten mi parlak gozukuyo anlayamadim. Aklimda uc araba markasi var ve ilk bebegim olacagi icinde cok tecrubesizim. Biri sizin bebek arabaniz biri e bebekte satilan nuna arabalar digeride chicco urban... üç u arasında karar veremiyorum malesef...aslinda ikinci elde aklimda yoktu fkat fiyati gorunce ilgimi cekti. Ama alincada ikinci el oldugu belli olsun istemiyorum acikcasi. O yuzden temizligine vs dikkat ediyorum.

Konyadayim uzagiz malesef... resimleri buyuterekte inceledim yanlardaki yazilari silindi mi yoksa gunesten mi parlak gozukuyo anlayamadim. Aklimda uc araba markasi var ve ilk bebegim olacagi icinde cok tecrubesizim. Biri sizin bebek arabaniz biri e bebekte satilan nuna arabalar digeride chicco urban... üç u arasında karar veremiyorum malesef...aslinda ikinci elde aklimda yoktu fkat fiyati gorunce ilgimi cekti. Ama alincada ikinci el oldugu belli olsun istemiyorum acikcasi. O yuzden temizligine vs dikkat ediyorum.
Canım zaten özellikle görülsün diye orasını çektim. Yazı 2. Ayda kendiliğinden silindi. Ama ben bir sorun olarak görmüyorum. Bende hamileyken çok araba araştırmıştım. Bu arabayı görür görmez vurulmuştum:) Biz arabayı 7-8 ay kullandık. Ana kucağı özellikle ilk doğumdan itibaren çok işe yarıyor. Bebek içinde uyurken kolaylıkla söküp istediğiniz yere koyabiliyorsunuz. Arabaya falan binerken büyük rahatlık. Birde portbebesi bir yere giderken yatak şeklinde olduğu için içinde bebek uyurken istediğimiz yere rahatça götürüp arabaya takabiliyorduk. Bizde aralık doğumluyuz. Ben çok memnum kaldım. Ama tabi senin içine sinmesi önemli. 2. Elini bilsem bende öyle alırdım. İçine hangisi siniyorsa ona bak derim.

Back