Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürünü mothercare den aldım.şapkası yoktu.ben beyaz bere takmıştım. çok şirin olmuştu:)sapkasıda var mı acaba
Fiyatı neydiElimde chicco buhar makinesi var. Isteyenlere uygun fiyata vereceğim.
Merhaba bebek arabasında hiçbir sorun yok. Ayak örtüsü ve yağmurluğu da var. Yağmurluğu hiç kullanılmadı. Gelip inceleyebilirsiniz. Nerede oturuyorsunuz?Merhabalar ilk sayfada 4.tulum vede bebek arabasina talibim. Bebek arabasi ve pusetin korumaliklarida var mi acaba.bide herhangi yerinde ariza deforme vs.
Konyadayim uzagiz malesef... resimleri buyuterekte inceledim yanlardaki yazilari silindi mi yoksa gunesten mi parlak gozukuyo anlayamadim. Aklimda uc araba markasi var ve ilk bebegim olacagi icinde cok tecrubesizim. Biri sizin bebek arabaniz biri e bebekte satilan nuna arabalar digeride chicco urban... üç u arasında karar veremiyorum malesef...aslinda ikinci elde aklimda yoktu fkat fiyati gorunce ilgimi cekti. Ama alincada ikinci el oldugu belli olsun istemiyorum acikcasi. O yuzden temizligine vs dikkat ediyorum.Merhaba bebek arabasında hiçbir sorun yok. Ayak örtüsü ve yağmurluğu Yağmurluğu hiç kullanılmadı. Gelip inceleyebilirsiniz. Nerede oturuyorsunuz?
Canım zaten özellikle görülsün diye orasını çektim. Yazı 2. Ayda kendiliğinden silindi. Ama ben bir sorun olarak görmüyorum. Bende hamileyken çok araba araştırmıştım. Bu arabayı görür görmez vurulmuştum:) Biz arabayı 7-8 ay kullandık. Ana kucağı özellikle ilk doğumdan itibaren çok işe yarıyor. Bebek içinde uyurken kolaylıkla söküp istediğiniz yere koyabiliyorsunuz. Arabaya falan binerken büyük rahatlık. Birde portbebesi bir yere giderken yatak şeklinde olduğu için içinde bebek uyurken istediğimiz yere rahatça götürüp arabaya takabiliyorduk. Bizde aralık doğumluyuz. Ben çok memnum kaldım. Ama tabi senin içine sinmesi önemli. 2. Elini bilsem bende öyle alırdım. İçine hangisi siniyorsa ona bak derim.Konyadayim uzagiz malesef... resimleri buyuterekte inceledim yanlardaki yazilari silindi mi yoksa gunesten mi parlak gozukuyo anlayamadim. Aklimda uc araba markasi var ve ilk bebegim olacagi icinde cok tecrubesizim. Biri sizin bebek arabaniz biri e bebekte satilan nuna arabalar digeride chicco urban... üç u arasında karar veremiyorum malesef...aslinda ikinci elde aklimda yoktu fkat fiyati gorunce ilgimi cekti. Ama alincada ikinci el oldugu belli olsun istemiyorum acikcasi. O yuzden temizligine vs dikkat ediyorum.
Merhaba oyun halısı satıldı. Dönence duruyor.Oyun halısı donence duruyor mu
ürün satılmadıysa ben almak istiyorumürünü mothercare den aldım.şapkası yoktu.ben beyaz bere takmıştım. çok şirin olmuştu:)
merhaba ürün satılmadı. nerede oturuyorsunuz?ürün satılmadıysa ben almak istiyorum
bana hesap numarası yollarsanız ücretini yatırırım.