- Konu Sahibi Acelya_Acelyam
Ne kadar kullandınız, ne kadara satacaksınız, ürünün tüm özellikleri çalışıyormu, nereden göndereceksiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar kullandınız, ne kadara satacaksınız, ürünün tüm özellikleri çalışıyormu, nereden göndereceksiniz ?
kraft değil ama BABY MAX VİOLET satılık 4 ay kullandım. 450 ye almıştım 250 satmayı düşünüyorum... pazarlıklı fiyat tabi ki...
bütün özellikleri çalışıyor...kumandalı ...
kraftla aynı özelliklere sahip...
ankarada çankırı kırıkkale bunlardan birindeyseniz elden ulaştırma imkanımız var... Ama başka şehirdeyseniz istediğiniz kargoya veririm
canım kraft kullanan arkadaşlar çok memnun o farklı marka alma dediler. kraft istiyorum o yüzden.
canım kraft kullanan arkadaşlar çok memnun o farklı marka alma dediler. Kraft istiyorum o yüzden.
bildiğim kadarıyla baby max ta kraftın. Bi araştır istersen.
Bu sitede konu olarak açtım linki aşağıda veriyorum resimleri de var. 3 ay kadar kullandık kutusu dahil herşeyi var istersen video bile yollayabilirim çalışır iken. Çorlu'dan yollayacağım 280 TL istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...raft-dondy-salanan-besik-mama-sandalyesi.html
kraft değil ama BABY MAX VİOLET satılık 4 ay kullandım. 450 ye almıştım 250 satmayı düşünüyorum... pazarlıklı fiyat tabi ki...
bütün özellikleri çalışıyor...kumandalı ...
kraftla aynı özelliklere sahip...
ankarada çankırı kırıkkale bunlardan birindeyseniz elden ulaştırma imkanımız var... Ama başka şehirdeyseniz istediğiniz kargoya veririm
merhaba benimde elektirkli bir beşiğe ihtiyacım var. olan varsa benimle iletişime geçebilirmi. ankara eryaman göksudanım...
özelden msj bekliyorum.
merhaba benimde elektirkli bir beşiğe ihtiyacım var. olan varsa benimle iletişime geçebilirmi. ankara eryaman göksudanım...
özelden msj bekliyorum.
merhaba bende Kraft dondy var oğlum sevmedi içine koyunca ağlıyor az kullanıldı son fiyatım 300
Kraft dondy extra mama sandalyemizi satıyoruz oğlum içinde çok güzel vakitler geçirdi beşik olarakda çok memnun kaldık çooooookkk işime yaradı. hasarı kırığı yok temiz kullandık fiyatı 280 tl dir kargo alıcıya ait yenisinin fiyatı 529 tl ankaradayım bu arada
hangi ilçe acaba,
fiyat konusunda biraz daha indirim yapamazmısınız.
hangi ilçe acaba,
fiyat konusunda biraz daha indirim yapamazmısınız.