• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft dondy beşik mama sandalyesi arıyorum....

Ne kadar kullandınız, ne kadara satacaksınız, ürünün tüm özellikleri çalışıyormu, nereden göndereceksiniz ?

kraft değil ama BABY MAX VİOLET satılık 4 ay kullandım. 450 ye almıştım 250 satmayı düşünüyorum... pazarlıklı fiyat tabi ki...
bütün özellikleri çalışıyor...kumandalı ...
kraftla aynı özelliklere sahip...
ankarada çankırı kırıkkale bunlardan birindeyseniz elden ulaştırma imkanımız var... Ama başka şehirdeyseniz istediğiniz kargoya veririm

kraft değil ama BABY MAX VİOLET satılık 4 ay kullandım. 450 ye almıştım 250 satmayı düşünüyorum... pazarlıklı fiyat tabi ki...
ankarada çankırı kırıkkale bunlardan birindeyseniz elden ulaştırma imkanımız var... Ama başka şehirdeyseniz istediğiniz kargoya veririm

canım kraft kullanan arkadaşlar çok memnun o farklı marka alma dediler. kraft istiyorum o yüzden.

canım kraft kullanan arkadaşlar çok memnun o farklı marka alma dediler. kraft istiyorum o yüzden.

ban da kraft tavsiye etmişlerdi ama inanın hiç farkı yok bütün özellikleri aynı.... ben o dönem bulamadım kraft o yüzdem bunu almıştık... istersenşiz özelliklerine bakın netten bakın fiyatı daha da uygun yapablirim...

Özelden maalesef mesaj atamıyorum:( Tüm parçaları mevcut mama sandalyesi tepsisi, uzaktan kumandası var.6 ay kullandım sadece mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadım. Genellikle zaten içine çarşaf sererek kullandım:) İstanbul anadolu yakasında oturuyorum isterseniz elden teslim alabilirsiniz.Fiyatı olarak hemen alırsanız sadece sizin için 200 TL olur.

merhaba benimde elektirkli bir beşiğe ihtiyacım var. olan varsa benimle iletişime geçebilirmi. ankara eryaman göksudanım...
özelden msj bekliyorum.:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ne kadar kullandınız, ne kadara satacaksınız, ürünün tüm özellikleri çalışıyormu, nereden göndereceksiniz ?

Kraft dondy extra mama sandalyemizi satıyoruz oğlum içinde çok güzel vakitler geçirdi beşik olarakda çok memnun kaldık çooooookkk işime yaradı. hasarı kırığı yok temiz kullandık fiyatı 280 tl dir kargo alıcıya ait yenisinin fiyatı 529 tl

merhaba benimde elektirkli bir beşiğe ihtiyacım var. olan varsa benimle iletişime geçebilirmi. ankara eryaman göksudanım...
özelden msj bekliyorum.:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Kraft dondy extra mama sandalyemizi satıyoruz oğlum içinde çok güzel vakitler geçirdi beşik olarakda çok memnun kaldık çooooookkk işime yaradı. hasarı kırığı yok temiz kullandık fiyatı 280 tl dir kargo alıcıya ait yenisinin fiyatı 529 tl ankaradayım bu arada

Kraft dondy extra mama sandalyemizi satıyoruz oğlum içinde çok güzel vakitler geçirdi beşik olarakda çok memnun kaldık çooooookkk işime yaradı. hasarı kırığı yok temiz kullandık fiyatı 280 tl dir kargo alıcıya ait yenisinin fiyatı 529 tl ankaradayım bu arada

hangi ilçe acaba,
fiyat konusunda biraz daha indirim yapamazmısınız.

Back