canım en son mezun olduğun okula göre girebiliyorsun.
merhabalar ben açıköğretim 2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamaları 2. sınıf öğrencisiyim fakat finaller iyi geçmedi ve 6 dersimden bütünlemelere kaldım ,şimdi kpss yede başvurmak istiyorum fakat hangisinden başvuracağım konusunda fikrim yok bütünlemelerde kesinlikle geçerim diye tahmin ediyorum ama yine tüm ihitimallere göre hareket etmek lazım sizce ne yapmalıyım :44::44::44:
canım lise mezunu olarak gireceksin sınava aslında senin için iyi niye dersen lise seviyesinin sınavı daha kolay sonra da mezun olunca üniversite diplomanı sunar kurum içi geçiş talep edersin
şeyyy canım dün son değilmiydi süresimi uzatıldı başvurunun?:26::26::26:
anam beni korkutma kızzz 11 temmuz diye biliyorum ben ösymde de öle yazıoo :44:süre uzatıldımı uzatılmadımı hiç fikrim yok daha yeni araştırdım bu konuları :18::18:
anam beni korkutma kızzz 11 temmuz diye biliyorum ben ösymde de öle yazıoo :44:süre uzatıldımı uzatılmadımı hiç fikrim yok daha yeni araştırdım bu konuları :18::18:
canım inşallah ben yanlış biliyorumdur
ki 4 temmuz son diye biliyorum
ama uzatılmış inşallah
inan çok üzülürüm eğer 4 temmuzsa
kpss ye girmek için mezun olman şart değil bu sonuçlar 2yıl geçerli fakat eğer meslek lisesi mezunuysan ortaöğretim sınavı daha kolay olduğu için daha yüksek puan alabilirsin yok düz lise yada anadolu lisesi gibi bir lise mezunuysan ön lisanstan girmeni tavsiye ederim:)
ben anadolu lisesi terk ettim sonra açıköğretimden liseye devam ettim canım yani meslek lisesi mezunu değilimm ay çok kararsız kaldım önlisanstanda girersem ama tercih yaparken mezun olmamış olursam sorun çıkarmı ki ayy çok mu bilgisiz kalmışım bu konularda ben yahuu :18::18::18:
bana bir açıklık getirin ya kızlar valla eylül 2-3 ünde bütünleme sınavlarım kesin biter okul diye hiçbir zaman garanti veremem ,tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmam lazım :18:
açık lise mezunuysan ortaöğretimi hiç tavsiye etmem ben anadolu lisesi mezunuyum 84 puan aldım ortaöğretimden atanamadım :) 90-95 üstü alman gerekiyor atanman için ön lisanstan gir ilk tercihlerde değil daha sonraki alımlarda tercih yap mezun olduktan sonra (en kötü ihtimal) bir de telefonla üniversiteni ara onlardan da bilgi al bazı üniversiteler bu tür konularda yardımcı oluyor diploma örneği vrebiliyor kuruma:)
ön lisans gir ve bütlerde mezun olmaya bak bence gerekirse hocalarınla da konuş, kpssden yüksek puan alırsan okul sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama üniversteyi mutlaka ara bilgi al bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?