motive denen şeyden banada lazımsevgilim ağrı da onun yanına gitmek için çok çalışmam lazım.
Kızlar önerisi olan yok mu hiç?
benim planım var. önlisanstan giricem ben. toplam 6 ders var. hergün 2 ders çalışılırsa. çok iyi olur.
Kızlar, ben de önlisansım. 5 ders / 6 ders var demişsiniz, ne demek istediniz anlamadım, merak ettim.
Bu aralar benim de motivasyonum düşük
5 ders dediğim mat.türkçe tarih coğrafya vatandaşlık canım. benimde ya bu motivasyonu tekrar nasıl yükseltcez biz kızlar
Çatlak kemikciğim, niye 6 ders var demiş
Neyse, benim meraklılığım üstümde yine
Canım, ben şimdi çıkıp matematik çalışıcam. Hadi sen de bana katıl, ne dersin
Onu bilmiyorum canım.canım ya çok yorgun hissediyorum kendimi şuan mata çalışabileceğimi sanmıyorum:26:
Sözel çalışırsın)
Ben seni zorlamayayım, herhangi bir işte çalışıyor musun? Ondan yorgun olabilirsin.
yok canım çalışıyordum ama bıraktım çalışmak çok zor oluyor işe gideken
Çok haklısın, çok zor oluyor. Ben bu yüzden işe girmiyorum. Part time işlere bakıyorum sadece. Hatta yarın ve hafta sonu çalışacağım. O yüzden bu akşam biraz soru çözeyim. İyi akşamlar sana)
Kızlar, ben de önlisansım. 5 ders / 6 ders var demişsiniz, ne demek istediniz anlamadım, merak ettim.
Bu aralar benim de motivasyonum düşük
allaa allaaa :/
matematik geometri,vatandaşlık,tarih,coğrafya,Türkçe 6 etti işte
Bencede canım part tıme girsen daha iyi olur kolay gelsin iyi akşamlar sana da
allaa allaaa :/
matematik geometri,vatandaşlık,tarih,coğrafya,Türkçe 6 etti işte
Canım biz dersanade hocayla sınıf olarak anlaştık geometri görmemeye karar verdik geometri saatimizi mata ekledi o yüzden onu yazmadım ben:d
Ayne öyle valla, insan çok yoruluyor
Ayy biz geometriyi unutmuşuz yaa
Geometri konularını hiç mi işlemeyeceksiniz yani?
Ayy biz geometriyi unutmuşuz yaa
İşlemeyecez canım onun yerine mat işleyecez geometriden çok az soru çıkacak zaten onu yapana kadar mat yapalım dedik
koskocaman kız yalan mı söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?