- 26 Mart 2018
- 38
- 5
- Konu Sahibi Motivemolsundiye
Bugunun programi gelişim psikolojisi öğrenme psikolojisi ve yetişirse oyt konuları okunup bitirilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsinOkul öncesi hocam bu yıl yeni başladım ama daha önce de girdim sınava
Canim yaparsın tabi imkansız değil insallahBana engel sadece benim...Rabbimden engel gelmezse bu KPSS defteri atanılarak kapatılacak.o kadar çok kişi konuştu ki atanmamam ile ilgili siz ben oldunuz mu siz beni yaşadiniz mi siz konuşmaya hatta salak yerine koyup gülmeye devam edin ben bu sınavı annem babam için kazanicam ve abim canım abim her seferinde bana inanıp arkamda duran abim seni de üzmek istemiyorum.kardesin kazanicak ve rabbimin izniyle atanirsam bilmiyorum konuşmaya gerek kalır mı ama ozguvenimle sarsicam siz gülenleri it ürür kervan yürürmüş.sen yürü Ayşem sen yürü kulağındaki ugultulari seni daha da güçlendirsin.
Merhaba safransari, ben de isletme mezunuyum :) Sen 87 ile nasıl atanamadin ,özellikle istediğin bir yer mi vardı?Kolay gelsin
Benim bölümün de isletme hazirlanjyiru Ben de evde si ava
Merhabalar canimMerhaba safransari, ben de isletme mezunuyum :) Sen 87 ile nasıl atanamadin ,özellikle istediğin bir yer mi vardı?