ASadece gk_gy sınavına girsen de olur. Bunun için 55 TL yatırmak yeterli. Tek oturumda olacak çünkü
A ya baktimda 2 oturumda oluyormus ondan ikisinede giremem 1. Tamamda 2. Oturumdaki hicbir dersle ilgili tek bir bilgm yok bosuna para vermece yani bide pahali ay tesekkur ediorum.Sadece gk_gy sınavına girsen de olur. Bunun için 55 TL yatırmak yeterli. Tek oturumda olacak çünkü
Babam cok istiyor aslinda sirf kalbi kirilmasin diye giriorum bencede bosuna para sahsen yani tesekkur ediyorum canim :)b grubu tek oturum da gerçekleşiyor. tek oturum. fiyatı bilmiyorum. ona da netten bakıver. bu arada önce başvuru, sonra ödeme yapılacak.
alan sınavları evet iki oturum. şimdi kpssde 120 puan türü var. çoğu fasa fiso ama hepsinin hesaplanmasını istiyosan tüm oturumlara ve ayrıca yds'ye (mutlaka kpss'den önce) girmelisin. yalnız sırf deneme amaçlı giriyorum diyosan ikinci oturuma boşa para vermemek daha mantıklı. bu durumda bazı puanların hesaplanmaz. diğer puanlarına ilan gelirse onlarla başvuru yapabilirsin.
Babam cok istiyor aslinda sirf kalbi kirilmasin diye giriorum bencede bosuna para sahsen yani tesekkur ediyorum canim :)
Ekimde başvurular ağustosta olması lazımortaöğretim kpss ne zaman acaba lise mezunları için
Bende kpss a dan giriyorum ve 3 oturum giriliyor bölümüne göre. Ama ben 2 oturum gireceğim, öylede tercih yapılıyor. 1 oturum 55 tl.Kizlar merhaba bu sene universiteden mezun oluyorum kpss ye calismadim fakat sinavin durumunu gormek icin girmek istiyorum . Aklimda bu sene B grubundan girmek var para yatiricam basvuru yapicam bugun. Fakat b grubu sadece genel kultur genel yetenekten olusuyor ve tek oturumda mi gerceklesiyor kac tl yatirmam lazim. A grubuna basvurmak istesem a 2 oturumdan olusuyormus ben isletme muhasebe iktisat derslerini aldim 1. Oturumuna basvuru yapsam tercih yapabilirmiyim cunku diger dersler hakkinda bilgi sahibi degilim. Beni kpss hakkinda bilgilenirir misiniz simdiden tesekkur ediyorum