kpss

psikologadayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
14
2
30
Arkadaslar ben 1 yila kadar psikoloji bolumunden mezun olup psikolog olucam insallah :)) sizce kpps ye girmek icin dershaneye gitmeli miyim ya da kpss ye girmeyip baska yollari mi denemeliyim :) yorumlarinizi bekliyorum :))

Sınav deme de ne dersen de afakanlar basıyor beni :KK17: Şaka bi yana motivasyonunu arttırır bence dersane.

Ben KPSS öneriyorum valla. Yakın arkadaşım özel sektörde çalıştı, 1000 tl fln maaş alıyordu, KPSS'de yanılmıyorsam 74 puan aldı o kadar yüksek değildi yani, istanbula yakın iyi bir şehre atandı, şu an 2000-2300 alıyor. kpss için matematik alt yapın varsa dershaneye çok gerek yok aslında. tarih çalışacaksın o kadar. matematik yoksa ama dershaneye gitmeni tavsiye ederim.

Dersaneye git, en azından kpss'nin kapsamını anlarsın. Kafanda bişeyler oluşur ne çıkıp ne çıkmayacağına dair. Ben geçen sene gittim, 75 aldım, atanamadım ama bi tecrübe oldu en azından, bu sene gitmeyi düşünmüyorum evde hazırlanıcam.

Arkadaslar ben 1 yila kadar psikoloji bolumunden mezun olup psikolog olucam insallah :)) sizce kpps ye girmek icin dershaneye gitmeli miyim ya da kpss ye girmeyip baska yollari mi denemeliyim :) yorumlarinizi bekliyorum :))
valla şekerşm benim oda arkadaşım da psikoloji mezunuydu dersaneye gitti kpssde istediği yer olmadı sonra tekrar denemek yerine işe başladı şimdi bir ilkokulda çalışıyor gayet de memnun bir senem boşa gitti demişti .devlet işi herzaman iyidir ama kazanmak mesele çok çalışkanım çok başarılıyım kesinlikle yaparım diyorsan kpssye gir derim ama sonradan kaznamayınca kötü oluyor

Acikcasi matematik alt yapim oldum bittim yok :KK70: matematik olmadanda pek puanda yapilmiyor ama matematik sorulari benim girecegim alan icin cokta zor olmuyor diyorlar bilemiyorum

valla şekerşm benim oda arkadaşım da psikoloji mezunuydu dersaneye gitti kpssde istediği yer olmadı sonra tekrar denemek yerine işe başladı şimdi bir ilkokulda çalışıyor gayet de memnun bir senem boşa gitti demişti .devlet işi herzaman iyidir ama kazanmak mesele çok çalışkanım çok başarılıyım kesinlikle yaparım diyorsan kpssye gir derim ama sonradan kaznamayınca kötü oluyor
Valla 1 yilimida cope atmakta istemiyorum eger kazanamazsam devlet tabiki garanti is ama kazanmasi kolay degil .s birde bu kpssde cok fazla toepil islerinin dondugunude soyluyorlar..

Valla 1 yilimida cope atmakta istemiyorum eger kazanamazsam devlet tabiki garanti is ama kazanmasi kolay degil .s birde bu kpssde cok fazla toepil islerinin dondugunude soyluyorlar..
torpil tabiki işliyor bence bir yere gir işe sonra istersen yine hazırlanırsın :KK14: devlette maaş fazla o yüzden herkes kpssye hazırlanıyor :KK14:

aman yok be evde ortamın varsa otur paşa paşa çalış.dersaneye git gel yol yoruyo yemekti vs derken oturup kalıyosun.tecürbeyle sabittir.evde çalıştım 85 aldım.dershaneye gittim 75 aldım.

Ben KPSS öneriyorum valla. Yakın arkadaşım özel sektörde çalıştı, 1000 tl fln maaş alıyordu, KPSS'de yanılmıyorsam 74 puan aldı o kadar yüksek değildi yani, istanbula yakın iyi bir şehre atandı, şu an 2000-2300 alıyor. kpss için matematik alt yapın varsa dershaneye çok gerek yok aslında. tarih çalışacaksın o kadar. matematik yoksa ama dershaneye gitmeni tavsiye ederim.
bölümü neydi arkadaşın?

Kpss ye gir, bence dersaneye de git, ilk yıldan hallet. Çok fazla psikoloji mezunu alımı oluyor. Bu şansı değerlendir.

Valla 1 senede 80 psikolog aliyolar neredeyse her ile 1 tane dusuyo bence cok degil :KK43:(

Bu sene psikoloji mezunlarına açılan kadroya baktın mı hiç? Özellikle son atamada? Ve bence 80 kişi gayet iyi bir sayı. Genel memurluk için sırada bekleyen milyonlarca İİBF li 3 5 kadroyu kapmaya çalışıyorken...

Bu sene psikoloji mezunlarına açılan kadroya baktın mı hiç? Özellikle son atamada? Ve bence 80 kişi gayet iyi bir sayı. Genel memurluk için sırada bekleyen milyonlarca İİBF li 3 5 kadroyu kapmaya çalışıyorken...
Zaten en son atamada 80 kisi alindi.. Turkiyenin AB uyum surecinde psikolog aliminin daha fazla olmasi gerekir.. Bu ulkeye 80 devlet psikologu ne kadar yararli olabilir ki ? Cogu insan psikologlari bir lüks olarak goruyo..

X