Kpss

Ben üniversite son sınıfta vaktim oldukça çalışıyordum sürekli soru çözüyodum konu çalışmaktan ziyade.Hemende atandım çok şükür

şuan özel sektörde çalışıyorum.. kpss ye adam akıllı otorup çalışmadım.. mezun olur olmaz özel sektöre başlayınca kpss ye çalışacak zamanım da olmuyor.. ama eğer bizim bölümde adam akıllı alım olsaydı işimi bırakıp kpss de şansımı denerdim, çünkü içimde kalmadı değil...

Evet. Planli calisiyordum ben. Cok calismak degil verimli calismak onemli, bu da planli calismaktan geciyor. Zorlu ve sabır isteyen bir süreç. Allah kolaylik versin
Tesekkur ederım.Bende kutuphaneye geldım.Evde tv falan baya dıkkatımı dagıtıyordu

Bölümünüz ne ki? Benimde en az 80 almam lazım

günde 3 saat çalışarak atandım. ama ikinci tercihlerde...
şimdi eşim hazırlanıyor. o da günde 1 2 saat anca :) kişiden kişiye değişir. ne kadar verimli alıştığına bağlı. eğer tam verimli çalışıyorsan günde 2 3 saat yeterli olur. haftanın 7 günü.

hangi bölüm acaba?? bi de kaç puanla atandınız??

Ben 13.30 da kutuphaneye geldım.Eve gidicem şimdi.Evde de deneme cozucem.Sonra yatana kadar matrmatık ve turkce calısıcam :)

sınav temmuz 22 de.. bizde alan yok. sayısalım iyi.. bazen çok heves ediyorum başlıyorum 1 hafta sürüyor, hem işte çalışmam hem de ders çalışmam yoruyor, bazen de umutsuz oluyorum.. bi türlü devam edemedim..

Önce konuları bitirip bol bol soru cozmelisiniz ben konuları bitirdikten sonra günde en az 500 soru çözüyordum ve yeni evliydim dershanede hızlandırılmış kursa yazılmıştım. Atandim sonra şükür. 4 yıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…