KPSS

sbtsnrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
148
51
35
Yaklaşık 10 gün sonra KPSS var. Var mı benim gibi telaştan, eli ayağı birbirine dolanan?

hayatımda öss dahil hiçbir sınavda telaş yapmadım sükunetle girdim hep de iyi puanlar aldım. gerilmeyin gerildikçe iyiye gitmez tavsiyemdir.

Yaklaşık 10 gün sonra KPSS var. Var mı benim gibi telaştan, eli ayağı birbirine dolanan?
Ayni durumdayim. İsin kotusu deneme sinavlarini sure tutarak cozuyorum ve acele edicem diye netlerim dusuyor. Stresle nasil basa cikicam bilmiyorum. Ben komiserlik basvurusu icin giriyorum kpssye 75 puan almam bana yetiyor ama yine de stresten dolayi alamam diye cok korkuyorum.

Benim de zihnim çorba oldu malesef. Son günler diye yükleme yapmaya çalışıyorum hala ama artık işe yaramıyor. Çoook sıkıldım eğitim bilimlerinden.

Benim de zihnim çorba oldu malesef. Son günler diye yükleme yapmaya çalışıyorum hala ama artık işe yaramıyor. Çoook sıkıldım eğitim bilimlerinden.
Bende güncellerle kafayı yedim. Bir de sozel mantık; ya yine vitamin sorusu gibi gelirse? Ha bir de Türkçe... Dil bilgisi soruları ağır olur mu acaba? Öfff kafayi yemezsem iyi.

Bende bir tane dahi soru cözmeden gireceğim için gayet rahatım artık rutin bısey oldu işin garibi delı gibi calışıp girdigım seneden daha yuksek aldım gecen sene sınav yerleri belli oldu mu bu arada

Biraz heyecan iyidir ama aşırı heyecan bildiklerinizi de yapamamanıza sebep olur. Kahvaltınızı iyi yapın, uykunuzu iyice alın. Ha bir de sınava girmeden önce bir tane sigara için (tabi bağımlı değilseniz). Ne alaka diyebilirsiniz ama sınava girmeden önce alınan nikotin bildiklerinizi daha kolay hatırlatır. Yalnız sadece 1 tane ve bağımlı değilseniz. Bağımlılarda o kadar işe yaramıyor. :)

Seneye ben de gireceğim. Galiba heyecanlanırdım ben de ama üniversite sınavı kadar heyecan hissetmezdim herhalde. Olsa da olmasa da hepsi kader kısmet. Kendini sıkma.

:) İlk kez duydum. Uygulayacagim.

aha :)

nikotin sakızı çiğnesek olmaz mı sigaradan nefret edyorum

aha :)

nikotin sakızı çiğnesek olmaz mı sigaradan nefret edyorum

Bilmiyorum nikotin sakızı iş görür mü ama sigara cidden işe yarıyor. Mentollülerin tadı daha hafif belki onu deneyebilirsin. Ama 1 tane sadece, daha çok hatırlayayım diye 2-3 içmeyin. :)

Bilmiyorum nikotin sakızı iş görür mü ama sigara cidden işe yarıyor. Mentollülerin tadı daha hafif belki onu deneyebilirsin. Ama 1 tane sadece, daha çok hatırlayayım diye 2-3 içmeyin. :)

yok ben cesaret edemem.

bence kötü bi tavsiye midesi bulanıp başı dönebilir insanın o riske değmez.

sınav salonunda beklerken meditasyon yapmak gözleri kapatıp derin nefes almak bna iyigeliyor tavsite ederim.

yok ben cesaret edemem.

bence kötü bi tavsiye midesi bulanıp başı dönebilir insanın o riske değmez.

sınav salonunda beklerken meditasyon yapmak gözleri kapatıp derin nefes almak bna iyigeliyor tavsite ederim.

Bizim bilişsel psikoloji hocamız önermişti. Bağımlı değilim, sınava girmeden 15 dakika önce bir tane içmek daha iyi hatırlamaya yardımcı oluyor cidden, kendime bilmeden plasebo etkisi mi yarattım onu bilmiyorum. Başı dönerse içmez atar yani deneyip denememek size kalmış :)

Ben de ilk defa duydum, ve denesem mi diye düşünüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…