yahu 3-5 dk ya bi vatandaş geliyor bölünüyor maalesefdenedim saol kuzum ...ohh oyun time :))
Harikasın ama seenn..
rica ederim canımmm
sende harikasın bebeğim neler yapıyosun bakım
Heeelllöööö bebeklerimmmmmnapıosunuzzz bakimmmm
sabahtan öğlene kadar yogundum öğleden sonrada dün gece 2 ye kadar çalıştıgım tarihi tekrar ettimm böykk geldii bıraktım
hazalımmmmmmm pamukşekerimmmmm gelmişş holgeldinnn maşallahh heeehh bölee ol hepp bölee devammyapıcaz inşallah başarıcaz
bu aradayine çok şekersinizzz ki sizzz fotodaaa
kayacanss kuzum sana maşallahhh yaa ben harıl harıl konu çalışıyorum okadar çok soru çözemiyorm sen hepsinden çözüyosun maşallah ya doğru olanı yapıyosun aslında
Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah bizleree
İyi geceler arkadaslar, zaman bu kadar az kalmisken her animi planli bi sekilde degerlendirmem gerekiyor ama ben bunu basaramiyorum, calisiyorum ama yetecek kadar degil.mesela bugun hic ders calisamadim, oturup dusuncelere daliyorum ne olacak ne biticek diye surekli dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlar yoldaşalaaaaaaaaaar :))
bu saabah çok erken kalkıp ders çalışmaya başladım :))
ama şimdi işteyim..
çıkışta da dersane var ..
hayırlısı bakalım
günaydın canım benimmm
bende hızlandım bi an önce hepsinin bitirip tekrar edip sorulara başlıcam
millet 3. tekrarlarını falan yapıyo ya :26:
bu işin sırrı zaten bolll soru çözmek
işlerimiş bitirdim birazdan başlıcam bende türkçe çözücem
günaydın bitanecik
bitaneciğim günaydınnnn
haklısın canım benim ben daha ikinci tekrara yeni geçtim oda bitmedi Allaha şükür vatandaşlığada hiç el sürmedim haha nolacak bu halim
oh çok şükür vatandaşlık yasama bitti :)) evde de test çözersem misssssssss :)))
Doğu Anadolu bölgesinden doğan ve buradan beslenen akarsuların taşıdığı su miktarı kış mevsiminde en azdır. Böyle bir durumu ortaya çıkaran başlıca etken aşağıdakilerden hangisidir? -
Arkadaşlar cevabı: yağış biçimi
fakat ben anlamadım :44:
canım kar şeklinde olduğu için yağış akarsuyun taşıdığı su miktarı azalır normal olarak. Yağış biçimi demesi bu işte
rica ederim canımhım anladım.
cevaplarda yağış rejimi vardı ben onu seçmiştim
teşekkür ederim . İyi çalışmalar
tatlım ben eğitimci değilim bir bilgim yok malesefArkadaslar egitim bilimleri calisan var mi aranizda nasil calisiyorsunuz? Ben bugun kendimi motive ettim yaklasik 4 saattir ders calisiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hazalimm iste geldim burdayim ben bu topige hastayimsiboşum, kayacansım bu:26:gün gelmemiş
Oncelikle dun cog 18. Pargraf 40.yasama 45.permutasyn24 cozdum
Bugun evdeyim cok sukur çalışıyorum ssabhtan beri
Aksam yazarim neler yaptgimi....
Millet siz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor; )
Hazalimm iste geldim burdayim ben bu topige hastayim
Kuzuslarimmm selamlar
Ders calistigimdan ggiremedimyahugsu radyasyon olayi korkutuyor beni...teli kapatıyorum cogunlkla onun iicin giremiyorum bazen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?