Kpss yoldaşları <3

o berbatlık ben de de var inan...
tarih deyince 3-5 kez durup düşünüyorum maalesef ben çağdaşı hiç düşünmüüyorum diğerlerini halledeyim de inşallah
hayırlısı bakalımmmm

aynen canım bende o şekilde düşünüyorum en azından şimdilik düşünmüyorum

ahaha hatuna bak yaa

Tarih ve coğrafyamda bitmiş oluyor bugün itibariyle şimdi vat + yeniden tarihe başlıycam
bunları haifiletince full mat yapcam inşallah

ee napıyosun iş yoğun mu plana başladın mı

iş pek yoğun değil:)
testimi unuttuğum içn çok kızıyorum kendime...öncelikle maddi gelir-gider planı yaptım..
şimdi de ne yapacam ne kadar çalışcam onu planlıyorum kuzucum:))
sen naısılsın naparsın?

bende tarihi bititrdim soru da çözdüm şimdi de kk de oyun molası veriyorum canım osnra tam gaz devam
tatlım netten baksan soru kpss cafe varya orda online test çöz var çok iyi hem dakkikayla çözdürüyo hemde sıralam bile yapıyosun

yahu 3-5 dk ya bi vatandaş geliyor bölünüyor maalesef denedim saol kuzum ...ohh oyun time :))

Heeelllöööö bebeklerimmmmm napıosunuzzz bakimmmm
sabahtan öğlene kadar yogundum öğleden sonrada dün gece 2 ye kadar çalıştıgım tarihi tekrar ettimm böykk geldii bıraktım
hazalımmmmmmm pamukşekerimmmmm gelmişş holgeldinnn maşallahh heeehh bölee ol hepp bölee devamm yapıcaz inşallah başarıcaz
bu arada yine çok şekersinizzz ki sizzz fotodaaa

kayacanss kuzum sana maşallahhh yaa ben harıl harıl konu çalışıyorum okadar çok soru çözemiyorm sen hepsinden çözüyosun maşallah ya doğru olanı yapıyosun aslında

Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah bizleree

İyi geceler arkadaslar, zaman bu kadar az kalmisken her animi planli bi sekilde degerlendirmem gerekiyor ama ben bunu basaramiyorum, calisiyorum ama yetecek kadar degil.mesela bugun hic ders calisamadim, oturup dusuncelere daliyorum ne olacak ne biticek diye surekli dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

panteracım :)) soru çözmezsem kalmıyor aklımda maalesef...
sen de konuları tekrar et soru çöz..tekrar+soru :)) oh missssssssssssssss

günaydınlar yoldaşalaaaaaaaaaar :))
bu saabah çok erken kalkıp ders çalışmaya başladım :))
ama şimdi işteyim..
çıkışta da dersane var ..
hayırlısı bakalım

panteracım :)) soru çözmezsem kalmıyor aklımda maalesef...
sen de konuları tekrar et soru çöz..tekrar+soru :)) oh missssssssssssssss

günaydın canım benimmm
bende hızlandım bi an önce hepsinin bitirip tekrar edip sorulara başlıcam
millet 3. tekrarlarını falan yapıyo ya :26:
bu işin sırrı zaten bolll soru çözmek
işlerimiş bitirdim birazdan başlıcam bende türkçe çözücem

3.tekrar mı vuhuuuu :)) vallahi ben de iş yerinde Yasama konusunu çalıştım; ah şu soru,gensoru kısmını da halledeydim tamam olacaktı olay :))

oh çok şükür vatandaşlık yasama bitti :)) evde de test çözersem misssssssss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…