- 23 Şubat 2018
- 12
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi izmirli1234
A dan gireceğim. Şimdiden ek dersler veriyorlar. Eylül ayında da normal dersler başlıyor. Binevi ön hazırlıkBu seneden dediginiz zaten bir dönem geçti.baştan mi başlıyor dersler.b grubu için hazirlanacaksaniz sadece erken derim.çünkü bu sene sınav var.iyi bir puan alsaniz da mezun olmayı beklemek zorundasınız.bir sonraki sınav da iki sene sonra.a grubu sınavı için de geçerli gerçi bu durum.ona da aldığınız puan sadece 1 sene geçerli diye biliyorum.şimdiden kendinize çok yüklenmeyin.okulunuza odaklanın
O şekilde verimli olmaz gibi geliyor banaVerim alamayacağınıza inanıyorsanız boşuna masraf yapmayın ayrıca youtu.be da dershaneden yayın yapan nice hoca var onları izlemeniz daha yararlı
Heves etmişsiniz,okul dersleri ile birlikte yapabileceğinize inanıyorsanız yazılın.A dan gireceğim. Şimdiden ek dersler veriyorlar. Eylül ayında da normal dersler başlıyor. Binevi ön hazırlık
Hevesten ziyade geç kalıyormuşum hissi var bendeHeves etmişsiniz,okul dersleri ile birlikte yapabileceğinize inanıyorsanız yazılın.
Erken başlamak önemli olan değil ama.verimli çalışırsanız ve okulda iyi öğrenmişseniz zorlanacağınızı düşünmüyorum.şimdiki aklımla sizin yerinizde olsam öğrencilik hayatımın sonlarını keyifli geçirmeye bakardim.yani öyle de yaptım:)sonra sorumluluklar çoğalıyor bir daha o günler de gelmiyor.daha okul da bitmemişken zorlamayın kendinizi bence.Hevesten ziyade geç kalıyormuşum hissi var bende