KPSS yle ilgili bi takım dertler

izmirli1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
12
0
29
İktisat 3. Sınıf öğrencisiyim. İzmir'de okuyorum. Bu seneden KPSS kursuna gidip şimdiden başlamak istiyorum. Sıkılır mıyım sizce ? :ıslık: Bir diğer danışmak istediğim konu da kurslar arasında çok kararsız kaldım. Özellikle Murat ve Lider arasında kaldım. Aralarında ücret olarak neredeyse fark yok. Gidenleriniz duyanlarınız varsa fikirlerinizi bekliyorum , teşekkürler :KK68:

Bu seneden dediginiz zaten bir dönem geçti.baştan mi başlıyor dersler.b grubu için hazirlanacaksaniz sadece erken derim.çünkü bu sene sınav var.iyi bir puan alsaniz da mezun olmayı beklemek zorundasınız.bir sonraki sınav da iki sene sonra.a grubu sınavı için de geçerli gerçi bu durum.ona da aldığınız puan sadece 1 sene geçerli diye biliyorum.şimdiden kendinize çok yüklenmeyin.okulunuza odaklanın

Verim alamayacağınıza inanıyorsanız boşuna masraf yapmayın ayrıca youtu.be da dershaneden yayın yapan nice hoca var onları izlemeniz daha yararlı

Bu seneden dediginiz zaten bir dönem geçti.baştan mi başlıyor dersler.b grubu için hazirlanacaksaniz sadece erken derim.çünkü bu sene sınav var.iyi bir puan alsaniz da mezun olmayı beklemek zorundasınız.bir sonraki sınav da iki sene sonra.a grubu sınavı için de geçerli gerçi bu durum.ona da aldığınız puan sadece 1 sene geçerli diye biliyorum.şimdiden kendinize çok yüklenmeyin.okulunuza odaklanın
A dan gireceğim. Şimdiden ek dersler veriyorlar. Eylül ayında da normal dersler başlıyor. Binevi ön hazırlık

Hevesten ziyade geç kalıyormuşum hissi var bende
Erken başlamak önemli olan değil ama.verimli çalışırsanız ve okulda iyi öğrenmişseniz zorlanacağınızı düşünmüyorum.şimdiki aklımla sizin yerinizde olsam öğrencilik hayatımın sonlarını keyifli geçirmeye bakardim.yani öyle de yaptım:)sonra sorumluluklar çoğalıyor bir daha o günler de gelmiyor.daha okul da bitmemişken zorlamayın kendinizi bence.

ben 4.sınıfta hem alese, hem kpss ye, hemde portfolyo ya çalıştım.
sonuc hüsran. :KK70:
alesten 40 puan
kpss de 50 sanırım
portfolyo ise ehhh sayılır.
hayır yani odaklanacaksan tek bişeye odaklan bence. okulunu bitir, sonra dersaneye gidersin. acelen yok bence.

X