• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS yerletirmeleri/atamalar sadece SYM mi yapyor?

DepresifPolyanna

Ö♡S
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
10.806
13.020
823
2008 KPSS ye girdim ilk atamalarda olmadı yerleşemedin, hala bekliyorum sürekli OSYM nin yerleştirme takvimini arşınlayıp duruyorum, en son Şubat ta sağlıkçılar atandı hala ek yerleştirmeler yok, acaba direkt kurumdan başvurma yapabileceğimiz yerler var mıdır? sadece OSYM den mi yapılıyor bu işler, umarım anlatabilmişimdir derdimi çok canım sıkılıyor bu duruma tek ümidim memurluk kalmıştı o da olmayacak galiba senağlama , bu sınav 2010 a kadar geçerliymiş ne kaldı ki, çok az atanma yapıldı bu sene:1no2:

bende senin gibi bekleyenlerdenim malesef hala bir alım yok ve dediğin gibi iki sene süresi var elimizden bişeyde gelmiyor malesef bu sene de gireceğim bakalım...

canım kurumlar da alım yapabiliyor bazen..
tabi branşınla çok alakalı..
örneğin bir çok kurum ııBF mezunu, Hukuk mezunu istiyor..

evet genel alımları osym yapar ama bazı kurumlarda kendi alım yapabilir.. mesela bankalar personel alır kpss den 70 puan şartk koşar kendileride sınav açar böyle alanbilirler ancak ama genel kpss puanıyla sadece osym alım yapar.. yukardaki arkadaşında dediği gibi bölüme bağlı sözleşmeli alım yapan kurumlar olur...

Back
X