(Kpss) Yardıma İhtiyacım Var :/

veedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
8
2
Merhaba

Umarım doğru yere konu açmışımdır.
Sizden fikir almaya çok ihtiyacım var. Bu sene mezun oldum alanım edebiyat ve kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum. Gerçekten ders çalışma konusunda bayağı istekliyimfakat kpss hakkında herhangi bir bilgim yok elim ayağıma dolanıyor resmen ne yapmam gerekiyor, nasıl çalışmalıyım hiçbir fikrim yok. Açıkçası dershaneye gitmek istemiyorum sizce evde kendim çalışarak bu işi başarabilir miyim ? Kaynak olarak neleri kullanmalıyım ? Sizce nasıl bir plan yapmalıyım ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Kpss ye hazırlananlar siz nasıl bir yol izliyorsunuz günde kaç saat ve nasıl ders çalışıyorsunuz ?

Canım edebiyat derken, öğretmen olarak mı atanacaksin? Memur olarak mı?

Evde olur olmasına da matematiğin nasıl?

Benim gozumde KPSS = mat + tarih

Canım edebiyat derken, öğretmen olarak mı atanacaksin? Memur olarak mı?

Evde olur olmasına da matematiğin nasıl?

Benim gozumde KPSS = mat + tarih

Evet canım öğretmen olarak
Matematik maalesef bende hiç mi hiç yok kardeşimden yardım alayım diyorum ama o da üniversite okuyor yakında gidecek

Canım matematikten ne kadar yaparsan o kadar çok rakiplerinin önüne gecersin. Siz sozel bir alan oldugunuz için %98 arkadaşların senin gibidir.

Ama onlar bu durumdayken sende ne kadar fark atarsan o kadar iyi.

Diğer önemli ders tarih..

Youtube ramazan yetgın 2016 videoları var. Çoook girl anlatıyor. Mutlaka izle.

Evveliyat soru bankasını al

Canım matematikten ne kadar yaparsan o kadar çok rakiplerinin önüne gecersin. Siz sozel bir alan oldugunuz için %98 arkadaşların senin gibidir.

Ama onlar bu durumdayken sende ne kadar fark atarsan o kadar iyi.

Gerçekten bu konu da çok haklısınız en kısa zamanda matematik için çözümler üretmeliyim

Diğer önemli ders tarih..

Youtube ramazan yetgın 2016 videoları var. Çoook girl anlatıyor. Mutlaka izle.

Evveliyat soru bankasını al

Canım videolara baktım gerçekten beğendim işime yarayacak. Bu arada böyle matematik videoları da var mı sizin bildiğiniz.
Evet kitap almayı düşünüyorum konu anlatımı soru bankası vs kitap şart.

merhaba. ben pek dershane taraftarı değilimdir ama ilk kez hazırlancan için gitmende fayda var. arkadaş matematik ve tarih önemli demiş evet önemli ama alan sınavı olan branşlarda fark attıran öabt oluyor. çünkü gy gk %30 eğitim %20 alan %50 etkili. alan sınavından en az 35 net çıkarmaya gayret et. bi arkadaşım alan sınavına aöf edebiyat bölümü ders kitaplarından çalıştı. sen de onlara bakabilirsin, işine yarayacaktır. piyasadaki yayınlardan da yediiklime çalıştı. kolay gelsin...

Önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…