josse Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 167 0 46 Balıkesir 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #21 zlmm .!.: teşekkür ederim baktım şimdi tarih öğreten soru bankasına alanlar hep memnun Genişletmek için tıkla... zlmm hocam pegemin tarih notları kitabı var nette dolaşıyor hepsi kavram haritası şeklinde ona da bak benim işime yaradı baya
zlmm .!.: teşekkür ederim baktım şimdi tarih öğreten soru bankasına alanlar hep memnun Genişletmek için tıkla... zlmm hocam pegemin tarih notları kitabı var nette dolaşıyor hepsi kavram haritası şeklinde ona da bak benim işime yaradı baya
Z zlmm artık böyle Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 902 43 118 Ankara 20 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #22 pegemin bir kitabını almış arkadaşım bana ön tarafı konu anlatımı arka tarafı soru bankası maddeler şeklinde anlatılmış işime yarayacak gibi gözüküyor ama önce videolalrdan felan dinliyorum madde şeklinde olunca bağlantı kuramıyorum olaylarla
pegemin bir kitabını almış arkadaşım bana ön tarafı konu anlatımı arka tarafı soru bankası maddeler şeklinde anlatılmış işime yarayacak gibi gözüküyor ama önce videolalrdan felan dinliyorum madde şeklinde olunca bağlantı kuramıyorum olaylarla