• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss tarihde en iyi kaynak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
Arkadaşlar merhaba tarihde baya bir sıkıntım var tarih kitaplarına baktığımda özellikle data felan kargaşa yaşıyorum. Olaylar arasında bağlantı kurup anlatan,sizi doyuran başka bir kitaba ihtiyaç duymadığınız bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz tarih kitabı var mı?

tatlım ben tarıhcıyım ve asla data onermıyorum ısın ıcınden cıkamazsın ve calısasın gelmez.ben sana ıhtıyacı onerıyorum ayrıca yedııklımındı sanırım kavram harıtaları var onuda al.calısırken kendınde kavram harıtası cıkarmaya calıs cok faydası olacaktır emınım

Ben şu an tarih çalışıyorum önümde hem yargı hemde ihtiyaç var ikiside güzel ama ben ihtiyacı daha çok beğeniyorum ve tavsiye ederim:) Soru bankası da tamamı çözümlü tarih soru bankası var iremin onu beğendim ama konu için ihtiyaç diyorum cnm:21::21:

kesinlikle data alma aldığıma pişman oldum :47:
yargı tek kitabı iyi bide pegem akademi ders notları :34:

evet datanın kitabı var malesef, zaten tarihi sevemiyorum iyice nefret ettiriyor data

teşekkür ederim baktım şimdi tarih öğreten soru bankasına alanlar hep memnun

ben murat yayınlarından çalışıyorum çok memnunum.arkasından yargı yayınlarının kozmik oda sorularına ve ihtiyacın akıllı tarih sorularına bakıyorum bunlar çözümlü soru bankaları konu pekiştirmekte çok yardımcı oluyor.murat yayınlarında konu anlatımlarının madde madde olması ve konunun sonunda önemli notları tekrarlaması çok iyi.

bende murat yayınlarını aldım bakalım şimdilik güzel geldi bana :)

Data'nın tarih kitabından ben memnunum. Detaylarından dolayı mı beğenmediniz? Yoksa eksik bilgi mi var?

Tarihe ihtiyaçtan çalışıyorum soru olarak data, yediiklim ve yargınn kozmik oda sorularını çözüyorum. İhtiyaçı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Data'nın tarih kitabından ben memnunum. Detaylarından dolayı mı beğenmediniz? Yoksa eksik bilgi mi var?

ben çok detay gördüm o yüzden beğenmedim almışta bulundum en yakın zamanda yargıyla değiştircem bide pegem akademi notları var onlarda iyi :34:

Bana da data sevdirdi tarihi
Bilemiyorum valla
Çok iyi bir yayın.
ihtiyaçda yok balık kılçığı yok dallandırılmış ağaç hiç bana hitap etmiyor kendileri...
yargı ve pegemi önerebilirim datayı sende sevmiyorsan.
veya hiç uğraşma aç video izle

Data neden bu kadar kötülenmiş anlamadım ben Yargı, Yediiklim , Data 3ünü de kullandım sonuç ortada: 92.5, 3 kitap da ayrı güzel, Tarih KPSSde en sıkıntılı derslerden biri, hangi yıl ne soracakları belli olmuyor(yorum, bilgi) o yüzden iyi kötü demeyin, en az 2-3 kitaptan tarih çalışın ama bunların arasına bence Datayı da ekleyin.

Son düzenleme:
merhaba bende tarih özürlü biri olarak cok sıkıntı yaşıyorum tarihte ve suan fdd uzman kariyer ve yediiklim var bendede final dershanesine gidiyorum ama yetmiyo yine ve ben napcağımı sasırdım artık murattan memnun olanları biliyorum birde ihtiyac bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama cok kararsızım :(

Back