Kpss süreci

Hangi kpss önlisans mı lisans mı

Merhaba arkadaşlar kpss ye hazırlanacam eksiğim çok matematik bilgim sıfır. Bu konuda konuşabileceğim uzaktanda olsa beraber hazırlanabileceğim bi arkadaş arıyorum.
Önlisans ise ben varım . Bende destek olmadan çalışamıyorum
Ben eşlik edebilirim size
Ben de eşlik edebilirim :)
Merhaba kızlar ne aşamadasınız çalışmalar nasıl gidiyor ? Benim 19 aylık bebeğim var beraber çalışıyoruz inanılmaz zorlanıyorum. Pes etmemeye çalıyorum. Türkçe matematik tarih şehknde ilerliyoruz şmdilk

Merhaba kızlar ne aşamadasınız çalışmalar nasıl gidiyor ? Benim 19 aylık bebeğim var beraber çalışıyoruz inanılmaz zorlanıyorum. Pes etmemeye çalıyorum. Türkçe matematik tarih şehknde ilerliyoruz şmdilk
Merhaba. Ben de Türkçe ve Matematik şeklinde ilerliyorum. Bu iki dersi bitirip Genel Kültür'e başlayacağım. Kolay gelsin 😊

Evet ya bilgi soruları zor oluyor. Ocak ayında baslayacagim kesinlikle tarihe. Online kurs alıyorum çok rahat oluyor 🥰
Ya bu online kurslar, youtube filan o kadar iyi oldu ki. Evden çıkmadan çok güzel hazırlanabiliyor. Sadece kitap parası vererek baya uyguna hem de. Aşırı iyi

İnşallah atanırız bizler de 💜

Ya bu online kurslar, youtube filan o kadar iyi oldu ki. Evden çıkmadan çok güzel hazırlanabiliyor. Sadece kitap parası vererek baya uyguna hem de. Aşırı iyi

İnşallah atanırız bizler de 💜
Ben kitap almadım bir komşumuz verdi sagolsun. Kurstan da pdf gönderiyorlar yazıcıdan çıktı alıyorum.
Bu sene atanacagiz kalpten inanıyorum buna 💜

X