kpss stresi :(

peri_kizin_masali

''sporcu hatunun oğlu'' diyecekler :)
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
101
81
kızlar merhaba. haftaya sınav var kendim için değil de nişanlım için çok stresliyim. sınava girecek kendisi ve eğer inşaallah ataması olursa düğünümüzü hemen yapacaz....ataması olmazsa da bir işe girip çalışacak bir süre sonra evlenecegiz..
ikimiz de çok stresli oldugumuz için az konuışuyoruz bu ara sınavda sıkıntı yaşamaması için var mı öneriniz?terapi gibi bişey ? dualarınızı beklıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
canım öncelikle sakin olsun. ne kadar çalışırsan çalış sakinliğini korumazsan başaramazsın. umarım sonuç istediğiniz gibi olur.
3. Girisi olacak normalde cok iyi denemeleri falan ama sinav aninda cok kasiyomus kendini.atamalarimiz da iyi beden egitimi bransi onun da.. yapabilecegi sorulari bile yapamiyor.. kitap vs bile gormek istemiyor artik o kadar ki nefret etmis coook tesekkur ederim insallah sakin olabilir.

inşallah canım. dünyanın sonu olmadığını ikinizde kafanızın bir ucunda tutarsanız rahat olursunuz. başarılar ikinizede

Ama siz daha en başından evliliği sınav sonucuna bağlamışsınız o stres yapmasın da kim yapsın. Onu bu konuda rahatlatmanız lazım.

Kendisi de iyi bi isi olduktan sonra evlenelim dedigi icin bekledik.simdi atansa da atanmasa da bi ise girip evlenecegiz insaallah zaten de kendisi daha iyi olsun istedigi icin stres yapiyir.yoksa ben gayet rahat gorunup onu sakinlestirmeye calisiyirum

inşirah suresini okusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…