- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- Konu Sahibi garipbirhayat
Önlisans harita kadastro mezunuyum, ciddi anlamda oturup KPSS hiç çalışmadım. 2018 Kasım’da oldu sınav ve evle alakalı bir takım sorunlardan dolayı oturup da kendimi derse hiç veremedim..
Şimdi önümde 2020 yılındaki KPSS var ve hedefim +85 . Ancak bu şekilde atanabilirim..
İnşallah kafamı meşgul eden, canımı sıkacak durumlar olmaz da kendimi vererek çalışabilirim..
Şimdi durum şöyle , Türkçe ye hiç önem vermezdim yaparım derdim, ama 2018 de büyük hayal kırıklığı yaşadım,kaydırma Mı yaptım bilmiyorum ama ..
Matematik fena değildir, 25 soruda 18 felan yapabiliyorum.. geometri hiç yok..
Asıl büyük sorun olan TARİH..
Onu nasıl halledeceğini hiç bilmiyorum, videodan ders felan dinleyeceğim..
Bu arada dershaneye git diyenler olabilir, ama kendim halledebilirim,güveniyorum kendime..dershane benim için vakit kaybı olabilir.. o yüzden dershaneye ihtiyaç duymadım..
Tarihi halledersem bi 23-24 net yapabilsem bu Sınavı kazanırım. Ama gözümü korkutan nokta bu
Coğrafya ve vatandaşlık bir şekilde hallederim inşallah..
Kasım 2020 de sınav ve 1.5 sene kadar zaman var.. şimdi başlasam sıkılır mıyım diyorum, yoksa yaz sonu mu başlasam, ufaktan uzun vadede bana faydası olacak şekilde matematikten tekrar yaparak başlasam mı yavaş yavaş ne yapabilirim bilmiyorum..
Ne önerirsiniz kızlar ?
Bu Sınavı benim kazanmam şart,başka yolu yok...
Umarım canımı sıkan durumlar olmaz
Şimdi önümde 2020 yılındaki KPSS var ve hedefim +85 . Ancak bu şekilde atanabilirim..
İnşallah kafamı meşgul eden, canımı sıkacak durumlar olmaz da kendimi vererek çalışabilirim..
Şimdi durum şöyle , Türkçe ye hiç önem vermezdim yaparım derdim, ama 2018 de büyük hayal kırıklığı yaşadım,kaydırma Mı yaptım bilmiyorum ama ..
Matematik fena değildir, 25 soruda 18 felan yapabiliyorum.. geometri hiç yok..
Asıl büyük sorun olan TARİH..
Onu nasıl halledeceğini hiç bilmiyorum, videodan ders felan dinleyeceğim..
Bu arada dershaneye git diyenler olabilir, ama kendim halledebilirim,güveniyorum kendime..dershane benim için vakit kaybı olabilir.. o yüzden dershaneye ihtiyaç duymadım..
Tarihi halledersem bi 23-24 net yapabilsem bu Sınavı kazanırım. Ama gözümü korkutan nokta bu
Coğrafya ve vatandaşlık bir şekilde hallederim inşallah..
Kasım 2020 de sınav ve 1.5 sene kadar zaman var.. şimdi başlasam sıkılır mıyım diyorum, yoksa yaz sonu mu başlasam, ufaktan uzun vadede bana faydası olacak şekilde matematikten tekrar yaparak başlasam mı yavaş yavaş ne yapabilirim bilmiyorum..
Ne önerirsiniz kızlar ?
Bu Sınavı benim kazanmam şart,başka yolu yok...
Umarım canımı sıkan durumlar olmaz