Merhaba şimdilik önlisans sonra lisans olacak inşallah.Merhaba lisans mi önlisans mi
Lisans benimMerhaba ne mezunusun lisans mi önlisans mi
İnşallah istediğin hedefe ulaşırsın canım. Ben varım ama henüz kitap araştırıyorum.
Iyi aksamlar.turkce kolay dersmis gibi geliyor bize ama hic oyle degil bence.bransiniz ne bilmiyorum.bende ilk turkceden basladim.osym baya zorlamis gecen yil.anlamadigim konulari youtube den gizem ural dan dinliyorum.bu zamana kadar anlamadigim konulari bile anladim.tavsiye ederim.birbirimize destek olalim.sizin alan egitim var miMerhaba hanımlar. Ben dün itibari ile KPSS çalışmaya başladım. İlk ders olarak kolay ve aradan çıkmasını istediğim Türkçeyi seçip kendime bir soru bankası kitabı aldım. Dilbilgisini unutmuşum. Bugün dilbilgisi üzerine yoğunlaşacağım. Konularını bitip sorularını çözmeyi planlıyorum.
Benimle birlikte yeni başlayan ve ilerlemek isteyen varsa mutlu olurum
Iyi aksamlar.turkce kolay dersmis gibi geliyor bize ama hic oyle degil bence.bransiniz ne bilmiyorum.bende ilk turkceden basladim.osym baya zorlamis gecen yil.anlamadigim konulari youtube den gizem ural dan dinliyorum.bu zamana kadar anlamadigim konulari bile anladim.tavsiye ederim.birbirimize destek olalim.sizin alan egitim var mi
Çok teşekkür ederim öneriniz için, mutlaka dikkate alacağım :)Bence Türkçe'nin yanında tarih de serpiştirin, çünkü uçsuz bucaksız konuları var. Anca biter arada unutmalar olacak çünkü. Kolay gelsin.