KPSS SENİ YENECEĞİM.. HEDEF 90+

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Merhaba hanımlar. Ben dün itibari ile KPSS çalışmaya başladım. İlk ders olarak kolay ve aradan çıkmasını istediğim Türkçeyi seçip kendime bir soru bankası kitabı aldım. Dilbilgisini unutmuşum. Bugün dilbilgisi üzerine yoğunlaşacağım. Konularını bitip sorularını çözmeyi planlıyorum.

Benimle birlikte yeni başlayan ve ilerlemek isteyen varsa mutlu olurum

İnşallah istediğin hedefe ulaşırsın canım. Ben varım ama henüz kitap araştırıyorum.

Dün dil bilgisinde yeterince zorlandım. Haftasonunu boş geçiriyormuş gibi olmama üzülüyorum. Türkçeden biraz biraz devam etmeye çalışıyorum

Iyi aksamlar.turkce kolay dersmis gibi geliyor bize ama hic oyle degil bence.bransiniz ne bilmiyorum.bende ilk turkceden basladim.osym baya zorlamis gecen yil.anlamadigim konulari youtube den gizem ural dan dinliyorum.bu zamana kadar anlamadigim konulari bile anladim.tavsiye ederim.birbirimize destek olalim.sizin alan egitim var mi

Hayır ben sadece gy gk çalışıyorum bu açıdan biraz rahatım... Türkçe aynen söylediğiniz gibi ve soru kaybetmek istemeyeceğimiz bir alan. Şimdilik soru çözerek devam ediyorum. Sorular esnasında bilmediğim konular olunca da bu konu neydi bir bakayım deyip geriye dönük bakıyorum. Allah yardımcımız olsun

Bence Türkçe'nin yanında tarih de serpiştirin, çünkü uçsuz bucaksız konuları var. Anca biter arada unutmalar olacak çünkü. Kolay gelsin.

Bence Türkçe'nin yanında tarih de serpiştirin, çünkü uçsuz bucaksız konuları var. Anca biter arada unutmalar olacak çünkü. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim öneriniz için, mutlaka dikkate alacağım :)

Arkadaşlar bildiğiniz üzere sınav 22.07.2018 e alınmış. Sizce bu bizi iyi yönde mi etkiler kötü yönde mi

Krizlerden fırsatlar yapmaya çalışmalıyız diyorum. Umarım iyi yönde değerlendiririz. Fakat ben şimdiden gevşemiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…