Kpss puanı geçerlilik süresiyle ilgili çok önemli bir konu lütfen yardımcı olun

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
arkadaşlar benim için çok önemli bi konu lütfen bilgisi olan veya tahmini ufacık bi yorum yazsın. ben şuan 3.sınıftayım ve 2014 kpss'ye girmeyi düşünüyorum. kpss b grubuna girecegim için 2015te girersem 2017yi beklemek zorunda kalcam alımlar için galiba. çünkü tek yıllarda aldıgımız puanlar memurluk için geçerli olmuyomuş. mühendislik kadrosu için girecegim bu arada. ( belki bunu da yanlış biliyorumdur yanlışsa lütfen düzeltin) o yüzden bu sene girmeyi düşünüyorum. geçerlilik süresi 2 yıl oldugu için bu sene iyi bi puan yapıp inş mezun olunca direk başvuru yapmak istiyorum beklemeden.

sorum şu. okulumun yarım dönem uzama ihtimali var. yani 2014 sınava girsem 2015te mezun olamadım diyelim yarı dönemde yani ocak2016 mezun olcam. atamalar ne zaman başlıyor acaba. yani okulum uzasa bile benim başvurum hala geçerli oluyor 2016nın sonuna kadar değilmi yani ocaktan sonraki atamalara yetişebilirim ???

yok hayır okulun uzarsa geçerli olmaz o puanın

yok hayır okulun uzarsa geçerli olmaz o puanın

neden peki 2014te gircem sınava geçerlilik süresi 2 sene değilmi? mesela agustos 2014olsa (sınav tarihini bile net bilmiyorum) 2016 agustosa kadar geçerli değil mi? ben zaten ocak2016da mezun olcam ?

neden peki 2014te gircem sınava geçerlilik süresi 2 sene değilmi? mesela agustos 2014olsa (sınav tarihini bile net bilmiyorum) 2016 agustosa kadar geçerli değil mi? ben zaten ocak2016da mezun olcam ?

2014 de gireceğin sınavın puanını 2014 ve 2015 atamalrında kullanabilirsin. çünkü sadece iki yılda bir yapılıyo. 2016 da zaten bi daha olacak sınav. o sınava girersin onun puanı kullanılır

2014 de gireceğin sınavın puanını 2014 ve 2015 atamalrında kullanabilirsin. çünkü sadece iki yılda bir yapılıyo. 2016 da zaten bi daha olacak sınav. o sınava girersin onun puanı kullanılır

bu kötü oldu yaaa okulumu uzatmamam lazım. teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…