• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss ortaöğretime girecek lisans öğrencileri hadi birlikte çalışalımm

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
hem okul hem kpss çook ama çok zorluyor ben coğrafyayı bitirdim tarihi yarıladım siz ne durumdasınız :31:b

daha başlamadım bile oklla bı yandan calışmak zor oluyo yaza başlıcam dıorm ama gec olblr ck sıkışacak

yok canım lisans okuyorum ama ortaöğretimden girmeyi düşünüyorum.

evet canım çok sıkışır o zaman ben coğrafyayı çabuk bitirdim ama tarih beni çok zorluyor bi türlü oturtamıyorum çok zaman alıyor. o yüzden ne kadar erken o kadar iyi

arakdaslar ben meslek lısesı mezunuyum ve suan onlısans okuyorum tekstıl kısmetse mezun olunca kpss ye gırmek ıstıyom ama bankacılık ıcın olurmu sızce bu durum engel dımı gırmem

canım ben uzman kariyer ve yargıdan çalıştım genellikle çalışmaya başladın mı 5 ayımız kaldı :emir_bebek:

arakdaslar ben meslek lısesı mezunuyum ve suan onlısans okuyorum tekstıl kısmetse mezun olunca kpss ye gırmek ıstıyom ama bankacılık ıcın olurmu sızce bu durum engel dımı gırmem

canım bankacılık için kpss den atanmaya gerek yok, kpss ye girmene de. bankanın sınavlarına girmen yeterli olacaktır sanıyorum.

Back